Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi a legjobb módszer arra, h felhívjuk magunkra egy fiú figyelmét? Hogyan tudjuk nyilvánvalóan érzékeltetni, h bejön nekünk?
hmm... ez a büfés dolog és az érintés tetszik :D még vmi???
(am ez a fiú nálam fiatalabb, nem sokkal, de ez befolyásol vmit? )
Finomabb jelek: célozgatsz a csókra, pl megkérdezed hogyan csókol vagy mondod, hogy szeretsz csókolózni, de ne várd, hogy az ilyen jeleket a pasik észrevegyék, végső esetben csókold meg te.
20f
Ha látod v.hol menj oda hozzá beszélgessetek akármiről.. ha nincs még közös témátok akk alap téma időjárás stbstbstbs.., ha ő a beszélgetésben partner akkor szinte nyert ügyed van..
mosolyogj legyél kedves... ezek után szerintem keresni fogja a társaságod :)
pár hónappal fiatalabb nálam sztem ez nem sok
az oszitársai előtt nem akarom mutatni a dolgot, mert néha nézegetek felé és a barátai is észreveszik. ezt nem szeretném :/
Mondjuk egy sztriptiz? Eléggé felhívja a figyelmét, és nyilvánvalóan érzékelteti, hogy bejön neked... :-D
Na OK, komolyan:
Szerintem az egyszerű őszinte érdeklődés. Próbálj meg beszédbe elegyedni vele, akármiről a téma teljesen lényegtelen. Hidd el, ha látja rajtad, hogy téged érdekel amit mond, sokkal jobban megnyílik, közlékenyebb lesz (persze ha őt is érdekled...). És ha ez a beszélgetés összejön - innen már csak rajtatok múlik minden.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!