Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam ki egy lánynak hogy szeretem?
volt egy barátnőm akivel azért lett vége a kapcsolatunk mert külföldre ment dolgozni, még mindig szoktam vele deszélni és szeretném visszahoditan! de azt mondja nem mutatom ki eléggé hogy szeretem és akkor sem mutattam mikkor együtt voltunk. bár én ugy érzem mindent megtettem, mindig a kedvében akartam járni, mondogattam is hogy szeretem meg hogy milyen szép, simogattam, puszilgattam mikkor együtt voltam vele.
mit kellene még csinálnom???
Szerintem is kérdezz rá.Ha valóban így volt,akkor én mint nő,nem értem,hogy ez miért nem volt elég.
(Amúgy utolsó,gratulálok,tipikus lúzer lehetsz,aki betudja az anyagi hiányosságainak,hogy nincs barátnője)
21/L
Állj oda mond meg hogy kis anyám én szeretlek de nem leszek papucs!vagy el hiszed vagy nem?
Na kellek vagy nem?
Vagy hanyagold kicsit attól általában magukhoz térnek!
Sok sikert
telhetetlen nővel nem lehet mit kezdeni
másrészt a legtöbb nő nem hogy nem viszonozza, de nem is értékeli az áldozatot
13:38 vagy csak realista és ironizált
13:40 az a kapcsolat amit manipulálni kell, nem ér sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!