Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másra gondolok szex közben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másra gondolok szex közben, már nem szeretem?

Figyelt kérdés

Szex közben csak akkor tudok elmenni , ha màsra gondolok, mindegy ki az , de nem a pàrom, màr nem szeretem ?

Ugy èreztem becsapom , ezert nagyon nehezen ès òvatosan, de elmondtam neki. A reakciòjàra nem szàmìtottam. Szinte semmit sem reagàlt, olyan mintha azt mondtam volna neki , hogy veszek egy kilo kenyeret.Nem akart szakìtani, vàltoztatni a szexben, semmi.Olyan mintha semmi sem törtènt volna... Most mi van ?

Nem zavarja ? Mièrt nem szòlt egy szòt sem ?

2009. febr. 4. 17:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy èves a kapcsolatunk.
2009. febr. 4. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az is fura, hogy szex közben gondolni kell valakire. Én az ingerekre figyelek, amitől orgazmusom lesz, nem pedig az agyam kattog a páromon vagy bárki máson.

Az tuti, ha az én barátnőm lennél, mindenképpen leültünk volna megbeszélni. Szerintem nem normális dolog, hogy másról fantáziálsz, míg a pároddal vagy.

2009. febr. 4. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is gáz, ha másra gondolsz, de a reakciója alapján az sem kizárt, hogy ő is másra gondol...
2009. febr. 4. 19:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szerintem is jobb lett volna megbeszèlni , de làthatòlag nem èrdekli. Hm...
2009. febr. 5. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én véleményem szerint a barátod nagy magasról sz@rik rád és a kapcsolatotokra, ha ez őt nem zavarta, vagy nem akarta megbeszélni.
2009. febr. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!