Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, tényleg nem tudját0k...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg nem tudját0k tisztelni az olyan lányokat, akik első este lefekszenek egy sráccal?

Figyelt kérdés
Szóval ez eleve kizárja, hogy komolyabban meg akarjátok ismerni?
2011. jan. 24. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet én vagyok ennyire ráparázva, de ha velem lefekszik első alkalommal, akkor másnak sem lesz nehezebb dolga, akár járunk, akár nem.
2011. jan. 30. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Gondold magad a fordított esetbe. Te szeretnél többet attól a pasitól, aki már az első randi lefektetett, hiszen valószínűleg a többi lánnyal is ezt csinálja...
2011. jan. 30. 21:08
 13/17 anonim ***** válasza:

Előzőleg ezt már valaki leírta nagyjából, amit én is most beírok.

Szerintem ez részlet kérdés, hogy első randin vagy a 10-en lesz szex. Az a fő, hogy egy számotokra tökéletes pillanatban legyen. Ha már az első randin úgy érzitek, hogy mindkettőnek kell a másik akkor szerintem nem baj ha szex lesz.

2011. jan. 30. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Én annyit mondok ,hogy a belső a fontos ,ha belül érzéki lélek ,hazugság mentes ,akkor jöhet az első napon a sex !
2011. jan. 31. 00:37
 15/17 anonim ***** válasza:

28/l

Nos, speciel én a 2."randin" feküdtem le a barátommal, bár Ő válltig állítja hogy az első volt, de higgyen amit akar :)

Persze előtte már találkoztunk a melóhelyen, szemeztünk, flört stb..., mindkettőnknél kölcsönös volt a dolog. Gyakorlatilag az első adandó alkalommal sexeltünk.

De szép is visszaemlékezni :)! Mellesleg 3,5 éve együtt vagyunk. Bár eleinte mindkettőnk részéről úgy indult hogy 1-2 sex, hát abból picivel több lett :)!

Minden nő elvárja hogy tiszteljék!De van aki megkapja és van aki nem. Ez pasitól is függ. Mert egy barom, nagyképű, beképzelt, p@cs a büdös életben nem fog tisztelni, még ha qva jól teljesítesz az ágyban sem.

Bár egy vadidegen fiúnál, akit először látsz, azért ne akarjál vele egyből ágyba bújni!Főleg ha komolyabbat akarsz tőle!

2011. jan. 31. 01:56
 16/17 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy ki a kezdeményezőbb. Kicsit könnyű nőcskének tarthat, de ez nem zárja ki azt, hogy jobban megakarjon ismerni. Viszont ha kialakul valami komolyabb, akkor ezért bizalmatlan lehet.
2011. jan. 31. 01:57
 17/17 anonim ***** válasza:

lány vagyok, de azért válaszolok :P

eddig gyakorlatilag az összes kapcsolatom úgy indult, hogy az első nap lefeküdtünk. nem azért, mert ennyire nimfomán vagyok, hanem mert egymásra kattantunk, és így jött ki a lépés. nem mindig, de mondjuk 80%-ban. ezeknél a fiúknál igen jó a statisztika, hosszú hónapokat, éveket töltöttem velük, és az életem párjával (akivel már együtt élünk egy ideje) is rögtön elsőre sikerült összegabalyodni... később a szakítások sem azért voltak az exekkel, mert nem tudtak szeretni, vagy tisztelni.

én azt vallom, hogy a szex jó, a szex kell, a szexet szeretem. és ha egy kapcsolatban nem jó a szex, mert nem tud jó lenni, az hazavágja az egészet... szóval jobb, ha rögtön elsőre kiderül, és tudjuk hova tenni egymást. ha pedig esetleg nem lesz belőle kapcsolat? hát akkor volt egy jó estém!

ne azért akarjanak engem megismerni a férfiak, mert a titokzatos jutalommal kecsegtetem őket, hanem azért, mert érdekesnek tartanak.

2011. jan. 31. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!