Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki csak hétvégenként tud találkozni a párjával? Hogy bírjátok?
A páromnak el kellett mennie másik városba,1 órányira tőlem munka miatt.Ezentúl mindig csak hétvégeken tudunk csak találkozni.Már nagyon hiányzik!!!Rossz,mert ezelőtt mindennap találkoztunk és furcsa lesz,ha nem láthatom minden nap.
Mennyire működik nektek ez a távkapcsolatos dolog?
Hát igen,annyira nem vészes és végül is lehetne rosszabb is.De nekem is kevés ez a hétvégenti dolog:(Mondjuk úgy elviselhető lenne,ha együtt aludnánk és egész hétvégén együtt lennénk.De nem tudom hogy lesz még.Ha csak pár órát leszünk együtt hétvégeken,akkor abba belehalok.Igen,elvileg mostantól ez mindig így lesz:(Én is nagyon félek,hogy elhidegülünk egymástól.Talán próbáljuk a jó oldalát nézni,ahogy az egyik válaszoló mondta,hogy nem ununk egymásra.Ha nem mennek el a pasijaink bulizni,meg ilyen helyekre,akkor nincs nagyon aggodalomra okunk.Ugye?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!