Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez, szerintetek komolyan gondolta? Mi lesz most? Írjátok le a véleményeteket kérlek!

Figyelt kérdés
Múlt héten pénetken voltam egy házbuliban, ittunk, kártyáztunk stb. Ott volt a testvérem és a haverjai is. Az egyik haverja már régebb óta tetszik nekem. Egyedül ültem egy fotelban ő mellém ült először csak nézett majd megcsókolt, ezekután végig simogatta a lábával a lábam az asztal alatt, mosolygott, kereste az alkalmat, hoyg vhol kettesben lehessünk és megcsókolhasson. Később mellém ült, hozzámbújt. Amikor hazaindultun a testvéremmel ős is jött velünk, megfogta a kezem. Amikor elváltunk nem tudtam mit tegyek, mivel ott volt tesóm is, és mégiscsak az ő haverja...szóval csak köszöntem neki és jöttünk haza. De azóta már eltelt 4-5 nap és nem is keresett, előtte sem beszéltünk sehol, lényegében alig ismertem, csak pár szót beszéltünk eddig. Szóval eltelt néhány nap és nem keresett sehol. Nem is akar semmit csak szórakozott? vagy arra vár, hogy majd élőben összefussunk megint? de eddig sem találkoztunk túl gyakran, csak hébehóba...nemtudom:S ős 20F én 18L. tudom kisség gyerekes ez az egész, de nekem sokat jelentett. mit gondoltok erről az egészről?
2009. febr. 3. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Majd lép, ha akar.

Ha viszonylag nyuszi, bejelölheted iwiwen, aztán majd ír vmit.

Ha nagyon nyuszi, írj neki egy mailt.

Ha meg ezekre nem válaszol, akkor nincs semmi, ennyi. :)

2009. febr. 3. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
azt hogy pont azt akarta elérni h így érezz.. ha egy hét után se hiv fel hivd fel te.
2009. febr. 3. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha sokat jelent, akkor ne várj tovább hogy keressen, keresd fel te. iwiwen dobj egy üzit, hogy mi a helyzet.
2009. febr. 3. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hm...ezt lehet én is átgondolnám:D

Én is az a természet (voltam), vagyok, hogy képes lennék komplikálni... az a helyzet, hogy szerintem a pasik másképp működnek mint mi lányok...lehet hogy egy csók neki semmit nem jelentett, de mi már képesek vagyunk átsirni egy éjszakát:(

Szerintem próbálj meg "véletlenül" találkozni vele, hadd lám mi lesz. Közeledik-e? ha igen akkor egyértelmű, hogy arra várt, hogy újra lásson. Ha nem akkor csak szórakozott, és akkor jobb ha elfelejted, a csalodás végedt.

Szoritok:)

18-L

2009. febr. 3. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az elején írtad, hogy ittatok.. akkor biztos volt a fejében.. és csak rád akart mászni. Meg szerintem azért még sem jó ha a testvéred barátjával kavarászol. Meg ha nem is keresett, akkor szerintem hagyd..
2009. febr. 3. 21:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt tanácsolnám, amit az előttem szóló. Jelöld be iwiwen, myvipen vagy amin fenn van. Ha visszaigazol, de nem ír semmit, akkor 1-2 nap múlva írj neki. Ha nem válaszol semmire, akkor csak a pia hatására lett nagyon szerelmes. Az én párom is ilyen, ittas állapotban jobban szeret mindenkit :-D
2009. febr. 3. 21:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elöttem szolokkal.Lehet hogy csak flörtölni akart.(bár ez szerintem nem fér bele)Vagy szexelni akart.
2009. febr. 3. 21:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok nyuszi van, hívd fel te!

Mit vesztesz?

2009. febr. 3. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még várj h hívjon,lehet csak kicsit húzza az agyad.Viszont ha enm hív akkor keresd meg iwiw-en ami jó ötlet.Vagy a tesódat kérdezd meg h mi van a haverjaival és "véletlenül" felhozod a srác nevét is.
2009. febr. 3. 21:55
 10/12 A kérdező kommentje:

én is gondoltam arra h csak a pia hatására csinálta, de nem nagyon látszott rajta, hogy anniyra kontrollálatlan lenne, mosolygott simogatott és hazafelé ő fogta me a kezem. ezért gondolom. amúgy lehet írok neki, hogy emlékszik e még rám:D de még előtte várok kicsit, hátha eszébe jutok :( :S de ilyen is csak velem történhet >.<

Írhattok még!

2009. febr. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!