Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom néha úgy érzem irigyel Tőlem dolgokat, vagy csak figyelmetlen? Szóljak neki?
Saját tapasztalatból mondom, hogy vannak olyan pasik akik egyszerűen , talán a nevelésükből kifolyólag nem gondolnak ilyen apróságokra ami nálam pl természetes.
Jó példa erre szex után az ember megszomjazik a párom iszik de nem jut neki eszébe hogy talán én is kiszáradtam
Attól még nagyon szeret meg minden de ez valahogy neki "megtanulandó" dolog. ha máskor ilyen lenne akkor rögtön szólj hogy én is innék egy kis szörpöt töltenél? így talán észreveszi magát
az 1. válaszoló vagyok.
Azért nemárt ha megtanulják hogy egy kis figyelem mindenképp legyen.(mondjuk szülinap és névnap az alap)
újra az 1. válaszoló vagyok.
Szerintem az ilyen apró dolgokból látszódik meg hogy ki milyen ember is valójában.
Tehát ha valaki azt mondja hogy jaj ez apróság nem érdemes vele törődni az szerintem butaság mert épp ezek azok a dolgok amikkel egy ember kitudja fejezni azt hogy mennyire figyel, törődik, szereti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!