Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom néha úgy érzem irigyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom néha úgy érzem irigyel Tőlem dolgokat, vagy csak figyelmetlen? Szóljak neki?

Figyelt kérdés
Lehet hülyeség,de már nem először veszem észre.Sokat vagyok nála,mert ott tudunk kettesben lenni.Történt egy hülye dolog,lehet,hogy semmiség.Kiváncsi vagyok mások mit gondolnak.Egy hétvégét együtt töltöttünk,és nem volt semmilyen üdítőnk.Ezért csapvizet ittunk.Ezzel nincs is baj,de amikor elutaztunk a barátom magának szörpöt öntött az üvegébe,amivel amíg ott voltam eszébe sem jutott megkínálni.Vagy máskor volt olyan,hogy úgy éreztem,hogy valamit sajnál tőlem.Ezt azért nem értem,mert érzem,hogy szeret.Mégis ilyenkor olyan rossz érzés.Én mindenemet megosztanám vele.De ezekből az apró jelekből úgy érzem,hogy később ebből baj lehet...
2009. febr. 3. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatból mondom, hogy vannak olyan pasik akik egyszerűen , talán a nevelésükből kifolyólag nem gondolnak ilyen apróságokra ami nálam pl természetes.

Jó példa erre szex után az ember megszomjazik a párom iszik de nem jut neki eszébe hogy talán én is kiszáradtam

Attól még nagyon szeret meg minden de ez valahogy neki "megtanulandó" dolog. ha máskor ilyen lenne akkor rögtön szólj hogy én is innék egy kis szörpöt töltenél? így talán észreveszi magát

2009. febr. 3. 19:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Így van. Nem kell ebből nagy ügyet csinálni. A pasik nem szoktak olyan figyelmesek lenni általában. Legtöbbször azzal sincsenek tisztába kinek mikor van a névnapja-szülinapja. A férfiak mások mint a nők :) De nem baj így a jó =)
2009. febr. 3. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:

az 1. válaszoló vagyok.

Azért nemárt ha megtanulják hogy egy kis figyelem mindenképp legyen.(mondjuk szülinap és névnap az alap)

2009. febr. 3. 23:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Szülinap,évforduló megvolt.Névnap pedig 8 órás késéssel,de eszébe jutott.Általában nagyon udvarias figyelmes a párom.Inkább az ilyen apró dolgokkal van baj.Mintha az csak az övé lenne,és nem akarja megosztani velem.:(De ez mondjuk később azért lehet baj,mert ugye minden közös lesz.Vagy mit gondoltok?
2009. febr. 4. 08:15
 5/5 anonim ***** válasza:

újra az 1. válaszoló vagyok.

Szerintem az ilyen apró dolgokból látszódik meg hogy ki milyen ember is valójában.

Tehát ha valaki azt mondja hogy jaj ez apróság nem érdemes vele törődni az szerintem butaság mert épp ezek azok a dolgok amikkel egy ember kitudja fejezni azt hogy mennyire figyel, törődik, szereti a másikat.

2009. febr. 7. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!