Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik egy srác, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy srác, de inkább csak szexuálisan vonzódom hozzá, viszont teljesen bezizzenek ha látom. Hagynom kéne igaz?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, de kapni fogsz olyan válaszokat is, hogy nyugodtan, de szerintem hagyd. Ilyen alapon most nekem sok nővel le kéne feküdnömXD ha szerelmes leszel majd akkor:)
2011. jan. 22. 11:01
 2/7 A kérdező kommentje:
A legnayobb baj az, h tudom, h tetszem is neki, viszont azt is tudom, h csak szex jöhetne kettőnk özött szóba...Csak ha ott van..ahh :D
2011. jan. 22. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen srác

és ma is kivagyok, ha meglátom

és vele is csak szexről lehet szó

én azt vettem észre, hogy ő könnyebben túl teszi magát rajtam mint én őrajta

megbeszéltük:

mondta, hogy akar engem

én mondtam, én is ezt érzem, nagyon, de nekem nem hiányozna, hogy a bnőd rámszálljon.(roma verekedős csaj)

megértette.

azóta is nedves vagyok ha látom, de ő csak beszól-heccelget és már el is fordul és ejt.

2011. jan. 22. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:
jó nagy ku rva vagy
2011. jan. 22. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen termeszetes, ha elmultal mondjuk 16 eves, akkor csinald. Persze jobb lenne kesobb, de a puncidnak ugysem tudsz parancsolni ;)
2011. jan. 22. 11:36
 6/7 anonim ***** válasza:

viszont amig egy nő kiéleződik egyetlenegy srácra, addig a srácnak fontosabb, hogy lyuk legyen, az kevésbé, hogy kihez tartozik.

ez lehozó

2011. jan. 22. 11:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs egyikőtöknek sem párja akkor mi a gond????

Miért fognád vissza magad?

Ha jól esik akkor miért ne?

Ne mi mondjuk már meg h , feküdj e le azzal a sráccal vagy ne!!!

Ja és soxor amikor az ember ellenkezik a kapcsolat ellen és csak szexelni akar abbol több is össze szokott jönni!:)

2011. jan. 22. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!