Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemsokára 5 évesek leszünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára 5 évesek leszünk párommal. =) szeretnék neki vmi emlékezetes ajándékot, mit vegyek?

Figyelt kérdés
Én olyasmire gondoltam, h van pár közös képünk és ezzekkel kombinált ajit akarok!!! Pl: naptár(de az kilőve mert nemrég kapott a család ilyet!!!)
2011. jan. 21. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy örülne neki? Az ilyen ajándékok többségét a nők veszik "saját maguknak", a pasi meg kényszeredetten jó pofát vág hozzá.

Ha már kép, akkor inkább magadról csináltass egy szexi sorozatot egy fotóssal és abból albumot - az már valószínűbb, hogy tetszene neki.

2011. jan. 21. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

most miért kell félreértelmezhető kérdést leírni?

fogalmazd úgy, hogy az ötödik évfordulótok következik.

2011. jan. 21. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:
5 éve vannak együtt, egy évben van névnap, szülinap, karácsony, azaz a kérdezőnek már minimum 15 alkalma volt arra, hogy a párjának minél hasznosabb "férfi ajándékot" találjon ki. Az évfordulót valami közös dologgal próbálja emlékezetessé tenni, hiszen mégis csak kettőjüket ünneplik... Szerintem biztos, hogy a párod örülne ilyesminek, de a lényeg, hogy próbálj kreatív lenni, tehát bögre, párna, hasonlók már nagyon lejárt lemezek és tucat ajándékok, de például karikatúra, meg amiket eddig felsoroltak, szerintem mind jók. A fontos, hogy a közös képeiteken kívül tegye egyedivé valami, ami rátok jellemző, például ráírva szófordulatok, becézések, amiket csak egymás között használtok és csak ti értetek, vagy esetleg közös emlékek "tárgyi bizonyítékai", mint pl. első randiról maradt mozijegy vagy blokk egy kávézóból, szárított virág amit még régen tőle kaptál, egy külföldi pénzérme, ha nyaraltatok már más országban, a kedvenc borotok címkéje, amit közösen ittatok meg, ilyesmik a képekkel vegyítve, persze csak az igényesség határain belül. Bocs, ha nem jó ötlet, de én egy fotóalbumot, képet keretben, stb. biztos így raknék össze. Ezen kívül próbálj a kedvében járni, készítsd el a kedvenc ételét, sütijét, stb. Sok sikert :)
2011. jan. 21. 15:22
 14/14 A kérdező kommentje:
huhh =) Irtó jók vagytok!!! XD nagyon nagyon hasznosak mind!!! az órás "bigyó" nagyon bejön!!! de a többi is irtó klassz!!! Köszönöm!!!
2011. jan. 24. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!