Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 20 és 30 év közötti lány v. fiú, akinek még soha sem volt barátja/barátnője?
20 éves fiú vagyok.
eddig volt olyan lány akinél próbálkoztam, de egyik se mutatott semmilyen érdeklődést irántam. Nehezíti a helyzetet hogy alig van lány ismerősöm, a suliba szinte csak fiúk járnak és ha a szakmámban helyezkedek majd el akkor kizárólag férfi munkatársaim lesznek.
Lehet hogy nincs kisugárzásom, nem tudom, amúgy nem tartanak csúnyának, nem értem mi a probléma.
itt nem részletezném, de én is kíváncsi lennék a női oldal véleményére, ha gondolod írj privátot.
23f
Szívesen ismerkedem,én sem találtam még meg az igazit:)
23/f
23 évesen lett először párom, de ez sem felhőtlen teljesen, sok probléma van, ergo lehet jobban jártam volna, ha ebbe sem megyek bele. Nálam az ok az volt, hogy régen is és most is, egyszerűen se kedvem se időm se semmim nem volt az ismerkedéshez, randizgatáshoz. Bulikban pontosan ugyanaz volt, amit te is leírtál, nem igazán jöttek oda hozzám, pedig nem vagyok egy ízlésficamos bálna. Valamint nem találkoztam olyan férfivel, aki képes lett volna udvarolni, meghódítani. Ez az egyszer tali és nah járunk vagy nem stílus nem igazán jön be. Ráadásul ezzel a problémával elég egyedül voltam, mert mindig minden barátnőmnek persze összejöttek a dolgok, így senkivel megbeszélni sem tudtam.:(
23/L
Nekem sem volt meg soha baratom.Nehezen tudok ismerkedni, es eleg szegyellos is vagyok.Plusz nem igazan tudok mirol beszélgetni egy fiuval, de ugy általában senkivel sem.
Szerintem ez mar igy is marad.
26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!