Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan 20 és 30 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 20 és 30 év közötti lány v. fiú, akinek még soha sem volt barátja/barátnője?

Figyelt kérdés
Szerintetek mi lehet ennek az oka?
2011. jan. 21. 14:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sajnos eddig nekem sem volt szerencsém párkapcsolatok terén. Eddig az összes lánynak/nőnek akinél vettem a bátorságot hogy bepróbálkozzak nem igazán jöttem be. Pedig megpróbálok barátságos, közvetlen, udvarias, vicces stb. lenni. Én igaz kissé mackós vagyok, de arányos a testalkatom és állítólag az arcom is rendben van. Meg az is közrejátszik hogy nem igen vannak nő barátaim, az iskolában is csak hímneműek vettek körül és a munkahelyemen is csak férfiak vannak. Sajna ezek miatt nem sok önbizalmam van. Csak sajnos telnek az évek és már 26 vagyok...
2011. jan. 21. 14:58
 12/21 anonim ***** válasza:

20 éves fiú vagyok.

eddig volt olyan lány akinél próbálkoztam, de egyik se mutatott semmilyen érdeklődést irántam. Nehezíti a helyzetet hogy alig van lány ismerősöm, a suliba szinte csak fiúk járnak és ha a szakmámban helyezkedek majd el akkor kizárólag férfi munkatársaim lesznek.

Lehet hogy nincs kisugárzásom, nem tudom, amúgy nem tartanak csúnyának, nem értem mi a probléma.

2011. jan. 21. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:

itt nem részletezném, de én is kíváncsi lennék a női oldal véleményére, ha gondolod írj privátot.

23f

2011. jan. 21. 15:21
 14/21 anonim ***** válasza:
20/f vagyok, nekem szintén nem volt még barátnőm soha. Hogy mi az oka? Egyszerűen bátortalan és félénk vagyok. Pedig vágyom már arra, hogy megtapasztaljam milyen is az a bizonyos első csók és egyebek...
2011. jan. 21. 18:52
 15/21 anonim ***** válasza:

Szívesen ismerkedem,én sem találtam még meg az igazit:)

23/f

2011. jan. 21. 20:09
 16/21 anonim ***** válasza:
na ez a kérdés is átment társkeresőbe, nekem is lehet írni, úgy beszélgetnék valakivel 18-28 éves lányok írjatok,
2011. jan. 21. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:

23 évesen lett először párom, de ez sem felhőtlen teljesen, sok probléma van, ergo lehet jobban jártam volna, ha ebbe sem megyek bele. Nálam az ok az volt, hogy régen is és most is, egyszerűen se kedvem se időm se semmim nem volt az ismerkedéshez, randizgatáshoz. Bulikban pontosan ugyanaz volt, amit te is leírtál, nem igazán jöttek oda hozzám, pedig nem vagyok egy ízlésficamos bálna. Valamint nem találkoztam olyan férfivel, aki képes lett volna udvarolni, meghódítani. Ez az egyszer tali és nah járunk vagy nem stílus nem igazán jön be. Ráadásul ezzel a problémával elég egyedül voltam, mert mindig minden barátnőmnek persze összejöttek a dolgok, így senkivel megbeszélni sem tudtam.:(

23/L

2011. jan. 22. 14:21
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ, írjatok még nyugodtan. És jó, h. nem csak a fiúk szóltak hozzá a témához. :)
2011. jan. 22. 19:26
 19/21 anonim válasza:
2011. febr. 23. 01:59
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt meg soha baratom.Nehezen tudok ismerkedni, es eleg szegyellos is vagyok.Plusz nem igazan tudok mirol beszélgetni egy fiuval, de ugy általában senkivel sem.

Szerintem ez mar igy is marad.

26 L

2012. szept. 5. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!