Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a barátotoknak (párotoknak), hogy megüssön? Többi lennt
Igazatok van! Csak azért nehéz 1 éves kapcsolatot feldobni de hát ezt ő rontotta el.
Köszi a válaszokat!Majd valahogy túl leszek rajta.
"És én még nem bocsátottam meg neki"
Nem azt kérdeztem, hogy te megbocsátottál e neki, hanem, hogy ő megbocsátott e neke, amiért felidegesítetted!
Miért idegesítetted fel?
Mi volt vele a célod? Mivel? Jól szórakoztál közben? Tisztelted az érzéseit? Visszaéltél vele? Fordított helyzetben hogyan reagáltál volna?
Te ne oktass ki engem, semmit nem tudtunk a körülményekről, és így csak közhelyes demagóg válaszokat lehet adni, nem pedig őszintéket!
Nem elvárt válaszokat szoktam adni, hanem helyeseket, ehhez viszont sokkal több infó kell, azért kérdeztem. Meg azért, mert én is megtehetem.
Érzelmek, és arc nélkül mindenki tud ellentmondást nem tűrő, kőkemény válaszokat puffogtatni, de hidd el, hozhat az élet olyan dolgot, mikor mindenki meggondolná, mit válaszol!
Konkrétan nekem is van olyan történetem, hogy a néhány előttem szóló szemellenzős válaszadó is visszábbvenne kicsit, ha elmondanám.
És tudod mit? Holnap úgyis többen lesznek itt, mondjuk délután 5 körül leírom ide a sztorit, csak kíváncsiságból, a reakciók miatt.
Természetesen tudom, hogy nálatok nem ilyen durva a helyzet, de most is tartom, hogy minden éremnek 2 oldala van.
Nem provokálás volt!
Haza kellett volna jöjjek tőlük de ő nem akarta és ebből torkollott vitába az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!