Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jellemző az alacsony pasikra?
Figyelt kérdés
könnyebben szereznek barátnőt mint a magas srácok?2011. jan. 18. 22:07
1/13 anonim válasza:
Később tudják meg, hogy esik az eső.
De azt is, hogy elállt.
4/13 anonim válasza:
kis ember kis bottal jár, és jó tömzsivel.
ugyanis AZ arányos a testmagassággal, és testalkattal.
5/13 anonim válasza:
első :'D besirok xD
amugy meg semmivel se szereznek könnyebben nem a magassság számit.
6/13 BlackJack válasza:
hogy hobbitok és a megyében laknak és van varázsgyűrűjük
8/13 anonim válasza:
legelső és az előttem kettővel iró :'D :'D ez nem semmi jot nevettem rajta....
10/13 anonim válasza:
Csak hogy valaki írjon értelmeset is:
A pénisz mérete semmilyen összefüggésben nincs a testmagassággal. Egyébként meg szerintem az alacsony pasik hátránnyal indulnak, mármint ha a nő magasabb náluk. Szerintem egy alacsonyabb pasi mellett nem érezheti magát igazán nőnek a nő. De persze végül úgysem a magasság dönt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!