Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél a helyembe?
Szia kedves kérdező!
A fiúknál szerintem ez teljesen máshogy vagy. Nekem is vannak hasonló tapasztalataim. Röviden:
Én az "örök" szerelmemmel most járunk 3. alkalommal. Először 15 évesen jártunk, aztán 19, és most 23 vagyok (lány), eddig akárhányszor összejöttünk mindig ő kezdeményezett(sajnos bennem csak most tudatosult, és 23 éves koromra jöttem rá, hogy mindig is ő volt az igazi, a másik felem, különben nem talált volna vissza hozzám)
Amit Neked mondani akarok:
Otthagyta miattad, téged választott, tehát TE vagy neki az igazi, ritka az ilyen férfi, az én párom is ilyen! Mi nők hajlamosak vagyunk kombinálni, hogy ha őt otthagyta miattam, akkor engem is elhagyhat miatta... nekem is sok idő kellett mire rájöttem: BAROMSÁG
Ha tényleg együtt voltatok, míg azzal a másik lánnyal járt, akkor mindig is rád vágyott...
Saját tapasztalatból mondom, hogy biztos neked is mint nekem is vannak önbizalommal kapcsolatos problémáid, különben nem jutna eszedbe, hogy vissza akarna menni...
Veled van, Téged választott, elhagyta, veled volt mindig is... erre gondolj, nekem ez segített, és az önbizalmam is jön vissza, neked is fog...
Én szorítok Nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!