Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha én (lány) többet akarok?
Én egy 20 éves lány vagyok, akinek komoly kapcsolata még sosem volt. Viszont a csókolózásban már egész jártas vagyok és szeretem ha megérintenek. Már nagyon várom az elsőt, de eddig nem találtam meg azt a fiút akinek azt is odaadnám. Most úgy érzem találtam egy olyat akivel szellemileg is egy hosszon vagyok és így egy hosszú távú kapcsolatot tudok vele építgetni. Csak egy a bökkenő: teljesen más mint az előző pasijaim. Igazából még nem járunk régóta (1,5 hónap) de azalatt semmi szenvedélyesség, csak szájra puszi volt köztünk. Nem az a csajozós fajta és valszeg ő is szűz...
Szerintetek hogy fogadná ha én kezdeményeznék? Megijedne vagy inkább megkönnyebbülne és feloldódna?
És nem ciki egyébként ha egy nő kezdi simogatni a barátját?
Először is teremtsd meg a hangulatot.Heverésszetek ketten zavartalanul,és tudd,h van időtök bőven.A kezdeményezés ne legyen ajórtól a házba rontás.Cirógasd a pocijét,esetleg adhatsz rá egy két puszit is.De csak szépen finoman.Meg kell találni a srác erogénzónáit.De semmiképp sem szabad egyértelműen a pénisre törni.Majd...Szerintem így az elején az is nagy haladás lenne,ha éreznél a naciban egy merevedést,és eljutnátok a csókig.
Azért 1,5 hónap után szájrapuszi 20 évesen...nem beszélgettetek erről,h miért?Volt 21 éves szűz barátom,de megcsókolni még ő is megmert:)Szerintem beszélj vele erről,ha nagyon nem veszi a lapot,h te tovább szeretnél lépni a szájrapuszin.
Nem semmi.
De te sem.
Szerintem is kezdeményezz. De még ennyire sem kell merésznek lenned, mint ahogy előttem írták. Annyi mindent lehet simogatni egy fiún (vagy lányon) - amiről elsőre azt hinnéd, hogy nem erogén zóna. Mindaddig, amíg egyszer meg nem érinted :-)
A haját, a karját, a hátát... elsőre.
Ja: ezeket mind csókolni is lehet :-)
Ha nem retteg tőled annyira, hogy rögtön elszalad :-/ - akkor az is lehet, hogy a végén már dorombolni is fog :-)
De velem már olyan is volt (igaz, nem a kapcsolat elején), hogy majdnem felborultam. Kicsit megbillentem, és egy fél másodpercre elvesztettem az egyensúlyom. Pedig csak a hátam simogatta... de olyan finoman, hogy ez lett a hatása :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!