Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura kérdés, offot nem kérek:Néha nem érzed úgy, hogy szerelmes vagy egy szinkronszínész hangjába? Nagyon komolyan kérdezem.
Dehogynem. :D Persze nem szerelem, erős vonzalom, lúdbőrözés.
Háda János, Varga T. József és még vannak, de nem mindenkinek nyomoztam ki a nevét. :) Sok sorozatot néztem, amiben ők adták a színészek hangjait és hajh. :)
21/L
:D
Persze,én se vagyok szerelmes..Csak na..
vannak nők akiknek kifejezetten kellemes a hangjuk...
Szerelmes hangba???furi a dolog de majd elmulik...biztos a szerelem a helyes megfogalmazás???
Én mondjuk szeretek olyan zenéket halgatni amit annyira szeretek hogy feldob felpörget euforikus álapotot idéz elő esetleg egy buliban....de én akkor sem azt vallom hogy szerelmes vagyok csak azt mondom hogy ez a zene odaba...és isteni...
szal nem gáz amit érzel csak a megfogalmazásod az...gondolom fiatal vagy és még nem tapasztaltál igazi szerelmet...
igen
Lux Ádám
Mikor José Armandora beszélt rá az Esmeraldában
László Zsolt hangjába vagyok szerelmes.
Valamint Alan Rickman és Liam Neeson hangjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!