Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfeledtetni valakivel a volt szerelmét?
Figyelt kérdés
Én fél évig voltam együtt a barátommal, és elég csúnyán szakítottunk..viszont van egy srác, akivel jókat tudunk dumálni, és úgy veszem észre talán én sem vagyok neki közömbös. Csak hogy másfél évig volt együtt egy lánnyal..majd szakítottak, de párszor ismét összejöttek alkalmakra.. viszont azt mondta többet már nem jönne vele össze, mégis vmilyen szinten hiányzik neki. Nem csodálom. elég zűrös volt az ő kapcsoltuk, és azt mondta, ő még " nem érzi magát készen egy új lányhoz". Talán én valahogy eltudnám feledtetni? Néha én is gondolok a volt barátomra,de rajta jobban látom ezt. Mit tehetnék? Várjak, amíg elfelejti? Talán most még én sem érzem rá késznek magam.. de honnan tudom mikor eljön az "én" pillanatom is?2009. febr. 1. 18:24
1/5 A kérdező kommentje:
17-18 évesek vagyunk..ez lemaradt..
2009. febr. 1. 18:26
2/5 anonim válasza:
Hát nézd ha benned talál valami mást és ugyan úgy szeret téged biztos elfelejti valamilyen szinten de mindig benne marad. Ez nem csak rajtad múlik hanem rajta is. :) Talán onnan érzed, hogy csak veled törődik. Nálunk épp fordítva volt. Én voltam rossz helyzetben hogy, nehezen felejtettem. De idővel és persze egyre több találkozás kapcsolat megerősítés után éreztem azt, hogy igen ő volt vki az életemben de van más akit még jobban szeretek. Szerintem idő kérdése de jobb ha jártok mert könnyebb úgy felejteni ha van más akit szerethet szerethetsz. :)
3/5 anonim válasza:
Stijah!
Szerintem elöször a barátja akarj lenni.. (aztán nem baj ha a barátok nem csak beszélgetnek:))
Eleinteh beszélgess vele sokat.. probáld meg megnevettetni.. s éreztesd vele h rád mindig számíthat..:) Aztán érezni fogod h mikor jön el az a pillanat amikor lehet köztetek valami:) Csak légy türelmes^^
Sok szeencsét! Pusziiih^^
4/5 anonim válasza:
SZIJA! Nekem is nehéz volt én így csináltam: 1: letöröltem msn ről , 2: az összes közös képet kitöröltem kivéve 1 et, 3: myvipről ismijeim közül letöröltem, 4: nem nézem a myvipjét, 5: találta valakit akit gyre jobban szeretek és elfelejtettemmát 90% ban a volt pasim mert itt van nekem ő és szeretem... elvileg 2-t szeretni nem lehet deh nekem sikerül és nem sokáára csak ő marad
FELEJCSD EL NEM TUDJA MIT AKAR!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. bár az utolsó hozzá szólást nem igazán értem, szerintem vmit félre érthettél :P
2009. febr. 1. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!