Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a BARÁTOMNAK hogy szeretem?
Most idiótának néztek. Majdnem 3és fél hónapja vagyunk együtt. ő 17 és 15 és lány. Ő egyáltalán nem érzelem kimutatós. Magától soha nem mondaná hogy szeret, viszont kimutatja. Msnen alig beszél, most már sms-t is alig küld. Soha nem fogja elmondani hogy szeret. Én viszont nagyon szeretném, nem beszélve arról, hogy én is ki akarom neki mondani, mert én olyan vagyok, hogy ami szivemen az a számon. És mivel halálosan szeretem, szeretném neki elmondani. Viszont ez nem olyan tipikus döcenésmentes párkapcsolat. Köze lakunk egymáshoz de mégis alig látjuk egy mást, vagy alig ér rá. Heti max 2x találkozunk. És ebből is gondolom hogy nem szeret pedig ő azt mondta hiyg "attól még mert nem mondja ki, még nem jelenti azt, hogy nincs is úgy" de itt se írta hogy "nincs is úgy hogy SZERET" tehát itt nem biztos hogy konkrétan arra gondolt xd.
Szerintetek hogyan mondjam el neki, vagy egyáltalán elmondjam?
A leírtakból sajnos úgy tűnik ,hogy nem szeret:S
Sőt, azt is megkockáztatom ,hogy csak játszik veled:(
Aki szereti a másikat, és közel laknak egymáshoz, az biztos nem csak heti 1-2 alkalommal akarja látni a kedvesét:(
Talán azért mondta neked azt az "idézetet", hogy reményt adjon neked....:(
mégis hogy mutatja ki neked hogy szeret, ha ennyire nem figyel oda rád?
Ha elmondod neki, max csak örülne a fejének:S
Azt megkérdezhetem ,hogy milyen idős vagy?
A viszonzatlan szerelemnél kevés rosszabb dolog van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!