Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindent megosztok a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindent megosztok a barátommal. Ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
18/L a barátom 21 éves, nemrégen jöttünk össze, úgy 4 hónapja vagyunk együtt, volt egy este amikor leültünk és elmondtunk egymásnak mindent az égvilágon, szeretjük egymást, még nem szeretkeztünk, szerintem ráér még bőven. A lényeg, hogy ha mondjuk én veszek valamit, üdítőt, vagy csokit, ropogtatnivalót, mindig megkínálom vagy ha véletlenül nem hoz szendvicset a suliba mert otthon hagyja,akkor adok neki az enyéimből, mert nálam általában több van, persze ez kölcsönös, mert ő is mindig megkínál azzal amit ő vesz, csak én ezt más pároknál, vegyük a sulit, akiket a suliban látok, szóval ők egyáltalán nem csinálnak ilyet, a csaj eszi a csokit a barátja pedig szépen kér belőle egy kicsit erre a csaj: -nem adok! vegyél magadnak a boltban! (ez egy konkrét látott példa volt) és csak azt akarom tudni (ez az első kapcsolatom, de tényleg) hogy ez mennyire rossz dolog, hogy ennyire megosztunk mindent?
2011. jan. 13. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rossz dolog? ezjó nagyon is .:)
2011. jan. 13. 16:22
 2/12 kovpet ***** válasza:
Ez teljesen normális.
2011. jan. 13. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem :) Ezzel egymás felé mutatjátok csak, hogy mennyire is szeretitek egymást :) Gratula a kapcsolatodhoz :)
2011. jan. 13. 16:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem rossz dolog, jó szívre vall!!! A tárgyak használatra, az emberek szeretetre valók. Nyugodtan, csak így tovább, legyetek együtt még sokáig!

18F

2011. jan. 13. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
pff... már meg se haragudj de ez a nomrális viselkedés...nem pedig az h "vegyél magadnak a boltban"-nemááár ez gáááz.
2011. jan. 13. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:
teljesen jó dolog... szerintem csak így tovább:) de ha már mindent megosztás, egy két kisebb titok nem árt mind2 öknek mert az csak színesíti a kapcsolatot :)
2011. jan. 13. 18:08
 7/12 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon nemes emberi lélekre vall mindketőőtök szempontjából, hogy ne mvagytok önzőek, és a saját örömötöket megosztjátok a párotokkal is.

Javaslom, hogy ha eljön a szexuális együttlét ideje, akkorra is tartsd meg jó szokásod, és adj a barátnőidből is a srácnak. (persze csak úgy, ha te is ott vagy) :)

2011. jan. 14. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk már 3 éve :) Szerintem így tud igazán jól működni egy kapcsolat :) 20/L
2011. jan. 17. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem alap,h megkínálod!

de jézus...egy ilyen dologra ennyi sort elpazarolni...nem egy 18 éves emberre vall...

2011. jan. 17. 19:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Neeee ne csináld! Ien kérdést feltenni:D Feleslegesen olvastam el!:D:D
2011. jan. 17. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!