Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az ha megismerkedek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha megismerkedek egy csajjal és tök jókat beszélgetünk meg minden de végül csak barát ként tekint rám?

Figyelt kérdés
Azt mondják a csajok hogy aranyos,jó fej,édes stb vagyok de nem tudom mi a baj akkor
2011. jan. 13. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nem tudod hogyan kell közeledni egy lányhoz. Ha nem adsz neki arra utaló jelet vagy valamit, hogy tetszik neked, még jó hogy azt fogja hinni, hogy csak haverkodni akarsz. Légy határozottabb. Ha tetszik egy lány, és többet akarsz tőle, mint barátság, akkor úgy is közeledj hozzá. Ne úgy, mint egy baráthoz.
2011. jan. 13. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem szeretném külön boncolgatni a Nőket és Férfiakat, nem akarok vitatkozni a nemek stílusáról, agy egy kalap alá venném Őket! Szerintem az a fő probléma, hogy mindenki nagyon magasra tette a mércéjét, mindenki a legfullosabbra vár, ezért sajnos Te "csak" az aranyos kategóriába maradsz, aki nem egy csúcs pasi. De ha ló nincs, jó a szamár is alapon úgyis valaki rád startol majd!

Nem bántásból írtam, de szerintem ez a valóság! Sajnos!

2011. jan. 13. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért tekint rád csak barátként, mert töketlen vagy, nemtudsz eléggé bunkó lenni vele és nem tudod azt a tüzet felkelteni benne ami ahhoz kell, hogy széttegye a lábát neked... ez a való igazság, ha kedveskedsz meg jófej vagy azzal elb0sztad a belépődet nála... kb dióhéjban ez a lényeg és lehet nyugodtan minuszozni attól ez még igy van:))
2011. jan. 13. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is több lánnyal így jártam, mert nem vagyok egy rámenős típus. Végül sikerült megtalálnom a páromat.
2011. jan. 13. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:

A párom sok más pasival együtt (nem érzem magam egy nagy szépségnek, de többen annak tartanak, úgyhogy válogathattam) jókat beszélgetett velem, aranyos volt és jó fej még a megismerkedésünk elején. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért őt választottam a sok közül, mikor szinte minden jelölt tetszett külsőre.

Arra jutottam, hogy ő volt az egyetlen, akiből valódi határozottság, erő, magabiztosság sugárzott és ezt úgy tudta előadni, hogy nem volt bunkó. Amíg a világ felé ezt az arcát mutatta, én később felfedeztem egy érzékenyebb, szeretetre vágyóbb énjét is, ami szintén bejött. Ő tudott a legjobban megnevettetni, soha nem unatkoztam mellette.

Talán ezek voltak azok a dolgok, amik az első időszakban megfogtak benne.

Az önbizalom nekem nagyon fontos, talán azért, mert elég félős, bizonytalan típus vagyok, úgyhogy más nők nevében nem tudok beszélni, biztos nem mindenkinek ugyanaz az esete, mint nekem.

2011. jan. 13. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!