Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha megismerkedek egy csajjal és tök jókat beszélgetünk meg minden de végül csak barát ként tekint rám?
Nem szeretném külön boncolgatni a Nőket és Férfiakat, nem akarok vitatkozni a nemek stílusáról, agy egy kalap alá venném Őket! Szerintem az a fő probléma, hogy mindenki nagyon magasra tette a mércéjét, mindenki a legfullosabbra vár, ezért sajnos Te "csak" az aranyos kategóriába maradsz, aki nem egy csúcs pasi. De ha ló nincs, jó a szamár is alapon úgyis valaki rád startol majd!
Nem bántásból írtam, de szerintem ez a valóság! Sajnos!
A párom sok más pasival együtt (nem érzem magam egy nagy szépségnek, de többen annak tartanak, úgyhogy válogathattam) jókat beszélgetett velem, aranyos volt és jó fej még a megismerkedésünk elején. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért őt választottam a sok közül, mikor szinte minden jelölt tetszett külsőre.
Arra jutottam, hogy ő volt az egyetlen, akiből valódi határozottság, erő, magabiztosság sugárzott és ezt úgy tudta előadni, hogy nem volt bunkó. Amíg a világ felé ezt az arcát mutatta, én később felfedeztem egy érzékenyebb, szeretetre vágyóbb énjét is, ami szintén bejött. Ő tudott a legjobban megnevettetni, soha nem unatkoztam mellette.
Talán ezek voltak azok a dolgok, amik az első időszakban megfogtak benne.
Az önbizalom nekem nagyon fontos, talán azért, mert elég félős, bizonytalan típus vagyok, úgyhogy más nők nevében nem tudok beszélni, biztos nem mindenkinek ugyanaz az esete, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!