Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen szerintetek, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szerintetek, ha a pasi telefonjának telefonkönyvébe a teljes neve van beleírva a kedvesének (Vezeték+keresztnév nem becézve)?

Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 19:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Na de most komolyan ... szerintem tök gáz :(, olyan, mintha közömbös lennék neki

felhívom, és ott a teljes nevem: ""Kovács Anna""

ő azt a választ adta rá, hogy amikor beleírta, még nem voltunk igazán semmilyen, csak "ismerősi" kapcsolatban, és azóta nem javította át (másfél éve)

2011. jan. 11. 20:06
 12/27 anonim ***** válasza:
Én is vezetéknévvel írok be mindenkit (kivéve, akinek nem esetleg nem tudom mer netről ismerem vagy ilyesmi:D). Így kéri a telefonom.
2011. jan. 11. 20:08
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda problémák!!!

22f

2011. jan. 11. 20:09
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Én sem írnám át. Ha ilyen hisztis a csaj, hogy ezen problémázik, elbúcsúznék tőle rövid úton.
2011. jan. 11. 20:10
 15/27 anonim válasza:
40%
Elképesztő!!! Vigyázz nehogy legközelebb a neveden szólítsanak...
2011. jan. 11. 20:11
 16/27 anonim ***** válasza:
Én mindig, mindenkit így írok be. Ehhez nincs mit hozzáfűzni, az a neve, azt írom be.
2011. jan. 11. 20:13
 17/27 anonim ***** válasza:

Én például nem tudom, hogy a páromnak milyen néven vagyok benne a telefonjában, mert nem nézek bele!

Az az övé és úgy használja, ahogy neki jól esik.

Ha SMS-t kap, vagy hívása van és én vagyok közelebb a telefonjához, akkok is maximum annyit teszek, hogy ránézek a kijelzőre és megmondom neki, hogy xy keres, de szerintem mindegy, milyen néven menti el.

2011. jan. 11. 20:23
 18/27 A kérdező kommentje:
én se néztem bele, hanem megkérdeztem...
2011. jan. 11. 20:30
 19/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele.

Ez a neved, természetes, hogy ezt írja a számodhoz...

A "Kovács Józsi" névre nem biztos, hogy te jutnál eszébe, úgyhogy azt nem írhatja.

Ha szeret és szereted őt, akkor ez nem lehet probléma!

2011. jan. 11. 20:34
 20/27 A kérdező kommentje:

hát nem probléma, nem ok nekem sem a szakításra, de zavart - amúgy már átírta- és kevesebbet problémázott azon, hogy én ezen problémázok, mint én azon, hogy hogy vagyok beírva :)

csak kíváncsi voltam

2011. jan. 11. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!