Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szerintetek, ha a pasi telefonjának telefonkönyvébe a teljes neve van beleírva a kedvesének (Vezeték+keresztnév nem becézve)?
Na de most komolyan ... szerintem tök gáz :(, olyan, mintha közömbös lennék neki
felhívom, és ott a teljes nevem: ""Kovács Anna""
ő azt a választ adta rá, hogy amikor beleírta, még nem voltunk igazán semmilyen, csak "ismerősi" kapcsolatban, és azóta nem javította át (másfél éve)
Én például nem tudom, hogy a páromnak milyen néven vagyok benne a telefonjában, mert nem nézek bele!
Az az övé és úgy használja, ahogy neki jól esik.
Ha SMS-t kap, vagy hívása van és én vagyok közelebb a telefonjához, akkok is maximum annyit teszek, hogy ránézek a kijelzőre és megmondom neki, hogy xy keres, de szerintem mindegy, milyen néven menti el.
Szerintem ne foglalkozz vele.
Ez a neved, természetes, hogy ezt írja a számodhoz...
A "Kovács Józsi" névre nem biztos, hogy te jutnál eszébe, úgyhogy azt nem írhatja.
Ha szeret és szereted őt, akkor ez nem lehet probléma!
hát nem probléma, nem ok nekem sem a szakításra, de zavart - amúgy már átírta- és kevesebbet problémázott azon, hogy én ezen problémázok, mint én azon, hogy hogy vagyok beírva :)
csak kíváncsi voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!