Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jobb összejönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jobb összejönni egy olyan emberrel, aki nem az esetetek, vagy érdemes várni az igazira?

Figyelt kérdés
Én az utóbbi elvet vallom, éppen ezért még 21 évesen is egyedülálló vagyok, 0 tapasztalattal. Sokan mondják, hogy túl nagyok az igényeim, de ezen nem igazán áll módomban/szándékomban változtatni. Szerintetek melyik a célravezetőbb módszer?
2011. jan. 11. 18:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már ezt a hülye szöveget! Nekem 24 évesen volt először barátnőm. Pedig próbálkoztam ezerrel, de senkinek sem jöttem be. Az meg milyen duma már, hogy 21 évesen cseszheti?! Egyáltalán nem olyan öreg még ő, csak úgy látszik, sok itt a koravén ember.
2011. jan. 11. 18:50
 12/17 A kérdező kommentje:

Szerintem sem kell túldramatizálni ezt a kor dolgot. És bizony, az is egy fontos tényező, hogy nem akarom hülyíteni a lányokat (erről jut eszembe, ha ez nem lett volna egyértelmű, fiú vagyok). Nem arról van szó, hogy nem tudnám eljátszani a nagy szerelmest, de nincs hozzá gyomrom.

Nem vagyok egy matyóhímzés, az is biztos :D De számos jó tulajdonsággal rendelkezem, ezért kedvelnek az emberek. A szerénység az egyik legfontosabb... :D

Komolyra fordítva a szót: az "igazi" számomra egy olyan lány, akit nem zavar a tapasztalatlanságom. Ha lenen egy csaj, akinek tetszik a személyisége és a megjelenése is, de mondjuk amiatt dobna, mert nem vagyok eléggé "profi", akkor az 100%, hogy nem az igaz. Na, remélem értitek.

2011. jan. 11. 19:06
 13/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:29

Az összes csaj ezt csinálja a pasikkal, szóval csönbemaradhatsz.

2011. jan. 11. 19:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Mások akkor a tapasztalataink.

Amúgy meg szerintem sem kellene bántani mert nem biztos, hogy csak ő tehet róla.

Mellesleg nekem sem volt még komoly kapcsolatom mert látássérült vagyok és szép sem.

Én mindent megteszek szerintem, de valamin én sem tudok változtatni ennyi.

DE az egy-két okos hozzászóló biztos tökéletes például az elcsesztedes csávó.

2011. jan. 11. 19:35
 15/17 anonim ***** válasza:
igen
2011. jan. 11. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanebben a dilemmában vagyok én is csak 19 éves lány vagyok. Egyszer voltam már szerelmes igazából de nem jött össze, azóta pedig várok, várok várok de úgy érzem már nem tudok annyira szeretni. Tapasztalatom nekem sincs.

Most belecsöppentem egy "kapcsolatba", mert belém szeretett egy fiú és úgy gondoltam egy próbát mindenképp megér hiszen ki tudja. Nem hiszek a szerelem első látásban. Az egyik felem azt mondja, hogy szakítsak vele mert csak emberileg szeretem és nem égető szerelemmel, a másik felem pedig azt, hogy kell a tapasztalat, ezen a téren is tanulni kell.(nem a szexre gondolok)-szerelem nélkül nem feküdnék le senkivel!

Sajnos nekem is magasak az elvárásaim, de azt kell mondjam le kell ezekből idővel faragni mert senki sem tökéletes. A lényeg az, hogy olyan embert találj akinek a hibái passzolnak a tiédekhez és hibákkal együtt is szeretni tudod! Mivel én már éreztem ezt, hiszek benne.Talán érdemesebb várni hiszen, hogy ha szeret akkor elfogad és tisztel, tapasztalat nélkül is!:)

L/19

2011. jan. 12. 00:27
 17/17 anonim ***** válasza:
a párom eleinte nem is tetszett mikor megismertem, nem is akartam pasizni, és nem ovltunk egymás esetei, azóta mégis szerelmesek vagyunk, és butaságnak tartjuk az eset dolgot
2011. jan. 15. 04:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!