Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagy a korkülönbség.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagy a korkülönbség.

Figyelt kérdés
Egy 15 éves lány vagyok és 5 hónapja megismerkedtem egy 23 éves sráccal. Nagyon aranyos és tetszünk is egymásnak de nagy a korkülönbség és félek ha összejönnénk akkor mindenki cseszegetne, hogy már én lefexek vele meg ilyesmi. Végülis az nem érdekel mások mit szólnak de félek, hogy a szüleim eltiltanának tőle ha megtudnák hány éves. Pedig nagyon szeretnénk együt lenni.
2009. jan. 30. 21:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Szia!Szerintem ez a 8 év egyáltalán nem sok.De ideálisabb lenne akkor ha te 17-18 ő pedig 25-26 éves lenne.Akkor a környezeted is jobban elfogadná.Próbálj meg a szüleiddel ilyenről beszélni,h mi lenne ha...
2009. jan. 30. 22:08
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem se sok ez a 8 év nekem pl.:aki tetszik az 18 évvel idősebb:)Szerintem ha igazán tetszik továbbra is adj felé jeleket hogy érezze tetszik neke,randizgassatok és majd lesz valami.A szüleiddel meg probáld megbeszélni a dolgot
2009. jan. 30. 22:11
 3/12 A kérdező kommentje:

Monjuk ha nagyon csúnya akarok lenni az ősökkel akkor azzal is érvelhetnék hogy köztük is 8 év van, vixont ezt nem nagyon akarom.

Igen ebben igazad van, hogyha én 17 lennék ő pedig 26 de hát igy jött ki :)

2009. jan. 30. 22:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 voltam amikor összejöttem a mostani párommal ő pedig 27. A szüleim nem repdestek az örömtől, de ez érthető. Attól féltettek hogy esetleg csak kihasznál vagy ilyesmi. Azóta eltelt 12 év, van egy 8 éves kisfiunk és útban a 2. baba:) Anyukám már sajnos meghalt, de nagyon megszerette a páromat, mert rájött mennyire szeret engem. Hidd el a szüleid, ha elsőre nem is fognak a nyakadba ugrani, csak azért mert féltenek!
2009. jan. 30. 22:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod a szüleid milyenek, de szerintem az elején még ne mondd el otthon, csak ha te is érzed h ez komoly kapcsolat lehet.

Ha szerelmes vagy úgy is járni fogsz vele.

2009. jan. 30. 23:28
 6/12 anonim válasza:
0%
én 14 éves vagyok és 26 éves a pasim!velünk minden rendben...anyámék teljesen elfogadták őt..a többieket meg le kell szarni!!ha normális az a srác aki neked tetszik,akkor nem lesz gáz a szülőknél sem!
2009. jan. 31. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
ugyanilyen helyzetben vagyok... 16 éves vagyok a srác pedig 24... egyszerűen imádom, minden jó vele... nem tudom h mit csináljak... csak a szüleimmel lenne gond, mások véleménye meg nem érdekel...
2009. jan. 31. 14:53
 8/12 anonim válasza:
A férjem és köztem 19 év van :)Én 24 ő 43 de nem számít.Nagyon boldogok vagyunk és szerelmesek.
2009. dec. 11. 08:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmit, ha szeretnél, akkor addig menj el, ameddig jól esik. Az h 23 éves, olyan nagy dolgot nem jelent, max arra készülj fel, h nem biztos h élete párját keresi, és h lehet nem lesz tartós kapcsolat(értem ez alatt, h előfordulhat h alig csak pár nap:), remélem érted miért..), ha lelkis vagy, erre jó felkészülni. Ez az ilyen idős paliknál benne van a pakliban. De ha észnél vagy, és azt teszed, amihez kedved van, akkor örülj annak, ami van, vagy majd ami kialakul, de csak azt csináld, amihez neked is 100%osan kedved van.
2010. máj. 16. 19:40
 10/12 anonim válasza:

"én 14 éves vagyok és 26 éves a pasim!"

Gratulálok, csak a rendőrség meg ne tudja, mert a "pasidat" viszik a börtönbe. pedoFEELING

2010. máj. 16. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!