Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Szakított velem, de meg sem mondta, és még csak meg sem magyarázta, miután megtudtam. Hogy lehet valaki ilyen?
úristen, hát nem irigyellek. Nem értem az embereket. Ennyi tisztesség, becsületesség nincs az emberekben sokszor, hogy élőben megmondja. Fúj, hányni tudnék az ilyentől.
Sajnos nem tudsz mit tenni. Az a baj, ha ezek után esetleg vissza akarna menni hozzá, még lehet hogy menne is neki. Vagy nem? Mert az lenne a helyes döntés, hogy magadban "holttá nyilvánítod". Lehet drasztikus, de ez az ésszerű.
Undorító féreg az ilyen.
egyetértek az előzőkkel.tanultál az esetből, vond le a következtetéseket,és örülj hogy most derült ki, hogy milyen gyáva alak, és nem még ennél is később.
tudom, hogy nagyon nehéz,de az elmondottak alapján nem érdemes se őt, se az új barátnőjét tovább keresned a "miértek" után kutatva,úgysem fogsz tőlük választ kapni.nagyon úgy tűnik nekem, hogy már régóta találkozgatott ezzel a lánnyal,csak nem volt elég tökös, hogy megmondja neked...
Na ez szívás.
Az új csaja is egy ribanc lehet.
Undorító féreg banda.
Te meg remélem találsz egy normális pasit. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!