Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott? Normális? Vagy csak már nem szerelmes belém?
Azt állítja a párom h nagyon szeret. Mégsem szeretne összebújni annyiszor mint régen.
Mondjátok meg nekem, ez 10 hónap után, ilyen fiatalon normális?(én 21, ő 23) Vagy ...... már nem szeret?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem is így kezdődött.
Az első 5 hónapban akár naponta 2x. Azután már csak hetente egyszer és így tovább egyre kevesebbszer. Majd a 9. hónapban vége is lett.
Remélem nincs igazam és szeret téged, de én csak a saját példámat tudom leírni.
19/L
Mert nem akarja azt mondani, hogy már nem szeret avagy már kidugta magát az életben. Nem tudom a hátteret, hogy hány barátja volt idáig vagy mennyire élte ki magát az előző pár évben, de ha jól tippelem, akkor már nem szeret annyira mint régen.
Fölösleges szerintem próbálkozni. Úgyse lesz őszinte. Én is csak akkor tudtam meg, hogy mi baja, miután kidobott..:)
Sok szerencsét,
Első válaszoló.
Kedves lányok,
Sokkal egyszerűbb is lehet a magyarázat, tudjátok mi férfiak rém egyszerűen működünk. Elmondom, szerintem le fogjátok vágni belőle az infót.
A srácnak nincs kapcsolata hónapokig, évekig, nincs kivel szexelnie. Kanos mint atom. Végre jön egy lány, beleszeretnek egymásba, dugnak mint a nyulak. Mert ugye be kell pótolni az eddigi hiányt, meg hátha holnap már nem lesz meg a bolygónk. Aztán jön a lenyugvás: szeret! az enyém! itt van mellettem, bármikor elkaphatom egy numerára. Így a baknyúl kissé lehiggad, újra elkezd koncentrálni más dolgaira is: munka, hobby, ügyek intézése, stb. Mert mondom és hangsúlyozom: ott a nő mellette, akit szeret és istenem: ő is szeret, valamint stabil a kapcsolat.
A férfiaknál ekkor jön el a jóleső boldogság érzése. Mivel már más is leköti a figyelmét, és ott a megnyugtató érzés hogy bármikor kettyinthet vagy foghat cicit a kezében, ezért a kezdeti szex mennyiség csökken, törvényszerűen. És nem feltétlenül jelenti azt hogy már nem szereti a nőt, vagy nem kívánja. Dehogynem, csak épp másra is koncentrál már, hogy előre tudjanak haladni (munka, szállás, tervben lévő gyermek és leendő ellátása stb.), illetve a külvilággal is újra jobban felveszik a kapcsolatot (barátok), hiszen bármikor jól jöhet a segítségük, ha mondjuk gyereketek lesz és kell valaki bútorokat cipelni az új, nagyobb lakásba.
Ezek a dolgok számotokra azért ilyen meglepőek, mert addig a baknyúl minden energiáját és figyelmét csak rátok összpontosította - ehhez szoktatok hozzá - most pedig már más dolgokkal is foglalkozik, amelyek azonban ugyanúgy hasznosak lehetnek kapcsolatotok szempontjából, hiszen valószínű, hogy a jövőtök és előrehaladásotok érdekében teszi a fiú (jó esetben persze). És ugye még mi nem foglalkozunk meg gondolunk a családalapításra, mi? ;) Na meg néha lazulni, kikapcsolódnunk is kell, kell ez az agyunknak tisztítás gyanánt (játék, buli, hobby).
Szóval ezt is vegyétek szerintem figyelembe, hogy nem mindig van ideje az embernek arra, hogy titeket kényeztessen, bókoljon, és lesse minden óhajotok mint egy királynőjét. Tessék nektek is kicsit két lábbal állni a földön, ha meg szexhiányotok van, akkor tessék kezdeményezni, határozottan! Imádjuk! :)
Remélem találtok segítő információt is hozzáböffenésemben.
Igen, én is így vagyok vele. Én ugyanúgy kívánom!!!! És a kezdeményezést is meg lehet unni, ha egy büszkébb nőről van szó.....
Én is próbálok minden másra is koncentrálni, de mikor ott fekszik mellettem, nézzük a filmet kiskanál-nagykanálba, hát nagyon tudnám értékelni ha nem elaludna, hanem :-D simizne :-)
Te éled a kapcsolatodat, látod a rezdüléseket, ezért szerintem egyértelmű infód csak neked lehet a helyzetről.
Viszont az említett kiskifli-nagykifli póz és folytatásaira annyit reagálnék, hogy alaphelyzetben nekem mindig jár a kezem (aztán meg más is), de ha mondjuk aznap 10-12 órát lehúztam, lehet hogy az ájulás környékez a fáradtságtól, ekkor viszont baromi jóleső tud lenni a kiskiflimet karolva aludni egy nagyot.
De mondom, te élsz ott, nem velem tévézel, szóval te vagy az aki biztosan tudod mi a helyzet nálatok. Én csak tanácsokkal, ötletekkel, más gondolati megvilágításokkal tudok esetleg segíteni, de 100%-osan diagnosztizálni és megoldani a gondodat sajna nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!