Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az ciki, ha fiú használ korrektort?
nagyon karikásak a szemeim, és ez zavar.. azt olvastam, hogy ha sűrűn használja az ember, jobban kiszárad a szem alatti bőr, és jobban ráncosodik, vagy hogy van ez?
illetve melyik fed legjobban? köszi a válaszokat. 16/f
Szia!
Én használok korrektort elég régóta, és nem vagyok ráncos, pedig én is sokszor a karikákat tüntetem el vele.Ma már nagyon jó korrektorokat lehet kapni, amitől semmi baja nem lesz a bőrödnek. Én Avon katalógusból szoktam rendelni az enyémet, és eddig bevált. Cikinek pedig egyáltalán nem ciki, egy pasi is adhat magára, és egy pasit is zavarhat a karikás szám. Én azt mondom hajrá!:) 21/L
Nem fogja szárítani a bőrödet a korrektor, és nem is fogsz ráncosodni tőle, akkor sem, ha mindennap használod.
A lényeg, hogy este távolítsd el, hogy éjszaka tudjon szellőzni, "szabadon lélegezeni" a bőröd.
Önmagában a korrektor használat nem gáz, tényleg csúnya tud lenni a karikás szem, amit a korrektor jól eltüntet.
De alapozót azért ne kezdj el használni, és lehetőleg ne fesd ki a körmödet sem:). - most csak ugratlak ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!