Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok az ilyen fiúról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az ilyen fiúról?

Figyelt kérdés

Msn-en folyton viccelődik, ha komoly dolgot hozok fel,akkor is bele visz mindig valami kis humort.. oké,h nem kell mindig komolynak lenni,de ez picit túlzás...és ez által sosem tudom eldönteni,hogy legközelebb amit mondd az most poén megint,vagy komolyan kérdezi/mondja ... -.-

Normálisnak tartom és eddig csak pozitív élményem volt vele kapcs,csak picit olyan mintha játszadozna, talán más lányokkal is ezt csinálja párhuzamosan?! Találkozgattunk már és eddig nem úgy tűnt,h lazán venné a dolgokat,lehet szimplán csak ilyen a stílusa..

Valakinek hasonló tapasztalat? Azért írtam ki,mert nem vagyok nagyon ehhez a stílushoz hozzászokva,mindazonáltal én is kapható vagyok a humorra elég gyakran,de ez mégis csak kicsit fura. Ha kérdésetek van kiegészítem bármivel,h tisztább legyen.

2011. jan. 9. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
szia...háth nemtom énse eldönteni...lehet h ilyen a stílusa de mondjuk énse szeretem az ilkyen fajta fiúkat,akik állandóan viccelődnek és nem lehet eldönteni,hogy mikor mondanad igazat vagymikor viccelődnek...sztem beszélj meg vele egy találkozót és HALÁLKOMOLYAN mondd el neki a szitut,hogyze zavar téged és hogy akkor most mi van.Amugy miket szokott írni?
2011. jan. 9. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából már elmondtam neki ,h ez zavar,de így semmi nem változott:D tehát gyanítom,h ilyen lehet a stílusa alapjáraton..

Én mondjuk azt nem bírom,amikor valakivel mondjuk elkezdek ismerkedni és akkor már az elején így "húz" hogy, ilyen beceneveket mondd ilyenek,ami tök levágós,h másnak is biztos ezt nyomatja..de persze nem halálos komolyan(sajnos) és így ezért nehéz eldönteni.

Volt már hasonlószitu, akkor a srác ugyanezt a stílust küldte és egyszer csak azt vettem észre,h már nem is poénkodik meg nem humorizál folyton,nah ott akkor tudtam,h már többet érez.

Kérdésedre válaszolván :Hát nemtudom bókol inkább de érdekes stílusban,mintha nem gondolná komolyan érted?:D

2011. jan. 9. 20:58
 3/4 Belissio válasza:
van már 18 éves? ha nem, akkor várj még pár évet a fiuval mig beérik
2011. jan. 10. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
22 éves
2011. jan. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!