Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha unalmas vagyok, soha nem lesz barátom?
Nem is a semmiről kell beszélgetni hanem olyasmiről ami mindkettőtöket érdekel, vagy egymás szokásairól, jelleméről, érzéseiről, úgy talán meg is ismernek előbb utóbb...
Én se kötöm bárki orrára az érzéseim, de ettől még nagyon szívesen megismernélek, vagyis bebizonyítanám, hogy nem vagy lehetetlen eset, mit szólsz? :)
16/f
"képtelen vagyok csak úgy elbeszélgetni valakivel a semmiről. Nagyon nehezen nyílok meg"
Ha képtelen vagy elbeszélgetni a semmiről, akkor beszélj valamiről... hidd el más se a semmiről akar beszélni veled. Legalábbis jó esetben.
Hidd el, egy csomó fiú örülne egy csendes lánynak, aki nem szól bele minden dologba és nem fecseg feleslegesen.
És eddig csak azért nem tudtál megnyílni senki mellett, mert nem olyanok voltak, akik mellett ezt megtehetted volna, majd jön olyan, aki megért téged és szívesen elmeséled neki a titkaidat, vágyaidat, érzéseidet. Meglátod mennyire csodálatos érzés lesz, csak várd ki a végét :)
Hány éves vagy? Szerintem olyanokkal jöjj össze akikkel van közös érdeklődési területed, vagy sok közös ismerős, és aztán nem kell mindig beszélgetni a barátoddal annyi más fantasztikus dolgot hozhatsz össze vele egy szó nélkül :P .
És sokszor elég az ha mellette vagy és összebújtok vagy babusgatjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!