Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak, adjatok tanácsok kérlek (? )
Nézted ,hogy mikor regisztrált? Lehet még nagyon régen.
Sokan csak azért regisztrálnak ,hogy másokkal beszélgessenek, nem feltétlen társkeresés céljából:)
De azért megkérdezheted tőle....
elsőnek: nemrégóta van nete,szóval valamikor az elmúlt 5-6 hónapban lehetett. amugy rákérdeztem és nekem azt mondta hogy, a haverja egyik csajismerőse fent van és meg akarták nézni, de csak úgy lehet, ha tag vagy azon a társkeresőn ezért őt tették fel, de azt is mondta, hogy ha 3 hónapig nem mész fel, akkor törlődsz utána a rendszerből.... igazából nem tudom, hogy mit higgyek, elhiggyem-e de olyan hülyeségnek tartanám, hogy mellettem ezt csinálja...nem egy ronda gyerek, legalább 5 lányt tudok aki járna vele, felesleges itt néznie lányok után. meg igazából most jól megvagyunk...hát nemtudom...
másodiknak: nem vagyok fent a társkeresőn, hanem nála neteztem és az előzményekben volt benne...
Lehet csak én vagyok ilyen: Nem szeretem, ha valaki a gépemen garázdálkodik. Akár van rejtegetni valóm, akár nincs...
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!