Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el jobban? Fiuk és csajszik!
Van 1 fiu aki szerelmes belém.. meg tetszek is neki ..én
ugyan ezt érzem felé de a srácnak van csaj (de őt nem szereti és szakítani akar vele) és nekem kb 1 órával ezelöttig volt pasim de nem szerettem és szakítottam az elöbbi fiu miatt .....nah szóval az a helyzet hogy az a fiu aki tetszik nekem avval minden nap találkozok a suliban és ezért nm tudom elfelejteni de mi már jártunk sokszor de azt akarom kérdezni hogy hogyan tudnám még jobban elcsábítani..mert sokszor van 1 folyosón óránk és sokszor talizunk...és readásul sokszor át megyek hozzájuk mert a legjobb barátnőm bátya a srác!szóval hogyan csábítsam el:Pl féltékenyé tegyem..cicázzak vele..flörtöljek vele..?? szóval mit??:O lécci segítsetek
féltékennyé tevés és cicázás a legrosszabb megoldás és általában az egoista nők alkalmazzák....
A flörtölés az jó ötlet, és mutasd ki neki, hogy kell neked:) De csak akkor ha tényleg biztos vagy abban ,hogy kellesz neki:)
Sok fiú vall szerelmet azért ,hogy játsszon egy nővel:(
De ha szerelmet vallott, akkor minek akarod elcsábítani ha már el van?:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!