Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak rá? Vagy nincs sok esély arra hogy ebből kapcsolat lesz?
Szilveszterkor megismertem egy srácot, és a pia miatt jó párszor csókolóztunk. Mint utólag kiderült van egy csaja 2 hete, előtte pedig 2 évig volt együtt valakivel és novemberben szakítottak.
Szóval miután ezt megtudtam nem is akartam vele többet beszélni, de rám írt facebookon, aztán msnen is. És volt olyan hogy 5-6 órákat végig dumáltunk, vagy sms-eztünk egész nap . bármiról eltudok vele beszélgetni, és teljesen megért és én is őt.
szóval még csak 1 hete ismerem, és ő azt mondta hogy legyek türelmes, mivel nem tudja hogy mit akar. de hamarosan el fogja dönteni. tegnap is találkoztunk és az egész délutánt együtt töltöttük. sétálgattunk a parkban, lementünk a Balaton partra stb. aztán haza kísért átölelt és elmondta megint h időt kér, és legyek türelmes. mivel nincsen egyszerű helyzetben.
abszolút nem nagyképű a srác, önbizalma sincsen sok a sok csalódás miatt. így szerintem 100% hogy nem hülyít, és nem csak lefektetni akar.
várjak rá? mivel szerintem hogy ha még többet beszélgetünk és találkozunk én lehet h annyira megszeretem, hogy nagyon szar érzés lesz h ha nem engem választ.
ti mit csinálnátok a helyemben??
(huszonéves lány)
azt mondta h azért nehéz döntenie mivel nem akar 2 szék körül a padlóra esni.
lefeküdni nem fogok vele, mivel nem vagyok olyan, nem adom könnyen oda magam senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!