Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vita lenne a szüleimmel, ha összejönnék egy roma sráccal? (lent)
Van egy srác aki nagyon rendes és kedves.Csak egy baj van vele, hogy cigány.A szüleim , főleg apám utálja a romákat.
Összesről ugyanaz a véleménye.Nem szereti öket, mert, hogy lopnak csalnak...stb...
Nem tudom, hogy mit csináljak.
Én szeretnék vele összejönni, de félek a reakciójuktól.Mit csináljak?
16/L
később megfogod bánni ha összejössz vele,lehet ,hogy most még jól viselkedik de elő fog jönni az igazi természete,majd a verések után meglátod ,hogy apádnak volt igaza...de onnantól már nem mosod le magadról a fajáruló nevet
14/88
Megnyugtatlak énis utálom őket
amugy a szüleid sose békélnének meg vele
egyetértek az előzőkkel.
nagyon meg fogod bánni.
J válasza
Itt van egy lány története aki annyi idősen jött össze egy cigány fiuval mint most te vagy. De itt mi bármit is mondunk te olyan nő vagy hogy . kell a jó? Nem kell!! Kell a rossz? Kell!! akkor mekg is érdemled a sorsod.
Olvasd végig: [link]
Nézd ne hallgass azokra akik azt, mondjátk, hogy ne tedd meg.
Jó, elhiszem, hogy az apád utálja a romákat, de csak nem üt agyon e miatt, beszéld meg vele. Ami nagy baj az az általánosítás ha pár roma lop akkor mindegyik tolvaj. De több ezer között is akad pár rendes fickó akik arra törekednek, hogy kitűnjenek a tömegből.
De szerintem beszéld meg ezt a szüleiddel, mert a szeretet útjában semmi nem áll, és talán ha apád megismeri a srácot talán megenyhül egy kicsit.
Összefoglalva, csak annyit mondok, hogy ha tényleg össze akarsz vele jönni és tényleg rendes meg kedves akkor valahogy, próbáld meg megszerettetni apukáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!