Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetek a volt barátnőmmel vagy adjam fel az egészet?
Szia, mikor szakítottatok? Mert, ha még mind a ketten szeretitek egymást, megérne egy próbát, egy beszélgetést a dolog!
Azóta azért jóba vagytok? Ha igen, akkor könnyen beszélhetsz vele.
Mekkora volt a távolság? Nem tudnátok valahogy mégis megoldani?
21/L
még jóban vagyunk csak nem beszélgetünk egymással mert fájnak az emlékek :(
nem tudom hogy tudnék-e vele beszélgetni de egy próbát megér
amúgy másfél évet voltunk együtt és 133km távolság van közöttünk
20/F
Nehogymár a távolság miatt szakítsatok....
ez hülyeség....
a szerelem mindent kibír....
sztem jöjj vele össze megint.
Köszi a bátorítást :)
most hétvégén el is fogok menni hozzá egy szál rózsával egész pontosan 2011 január 15. én
majd megírom hogy mi történt :)
a válasz: ne próbálkozzak többé....
a falhoz vágtam a telefonom és görcsösen bőgök...
senki ne próbáljon visszaszerezni egy lányt se mert akkor összetörnek az álmai...
Utolsó válaszoló vagyok..
Hát azt hittem h jó hírt fogsz hozni:SS
Sztem nem csak a távolság volt a gond tudod a távolsági kapcsolatokba általában belép egy 3. személy szerintem ez történhetett itt is:((
Mit kezd magaddal?:O Járj el a barátaiddal szórakozni ismerkedj és keress egy olyan lányt aki közel van hozzád!!
Akárki akármit mond nagyon ritka a jó távkapcsolat 100-ból kb..2-3 embernek jó és marad meg másnak tönkre megy ne szomorkodj lesz ez még így se:))
köszi a jó tanácsot :)
meg fogom fogadni ígérem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!