Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves lány + 20 éves fiú --...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves lány + 20 éves fiú -- Nagyon nagy különbség?

Figyelt kérdés

Én vagyok a fiú, a lánnyal neten ismerkedtem, még nem tudja, hogy hány éves vagyok, nem beszéltünk erről, bár kb sejtheti, hogy vmivel fiatalabb vagyok, mert tudja, hogy még egyetemre járok.

Ő már dolgozik, énnekem még majdnem 4 év hátra van a suliból.

Tudna szerintetek így működni?

Képes lenne várni családalapítással arra, hogy én elvégezzem a sulit és elkezdjek dolgozni?

És egyáltalán, hogy adjam elő Neki ezt? Nem akarom elijeszteni. (Volt már hasonló helyzet, leírtam h érettebb vagyok a koromnál, ami igaz is, bár elég közhelyesen hangzik sajnos)

2009. jan. 29. 13:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Tökéletes kor!
2009. jan. 29. 13:39
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
nem nagy korkülönbség.tökéletes!ne idegeskedj ezen :)
2009. jan. 29. 13:40
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
ja hogy a fiú a fiatalabb?Most néztem csak!Hát...nem baj,nem gáz!Próba
2009. jan. 29. 13:40
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Az baj,hogy ő már keres,te meg még nem.Ez pénzbeli problémákat szülhet.
2009. jan. 29. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
figyelj csak, ha valamit szeretnél a lánytól, tehát komolyabb dolgokat, akkor mond el neki öszintén h hány éves vagy, 5 év nem egy nagy korkülönbség 20 felet én úgy gondolom, egyáltalán az sem biztos h 25 évesen a család alapításon gondolkodik még, egy próbát megér, sok sikert
2009. jan. 29. 13:42
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Nem nagy a különbség, van sokkal nagyobb is, szerintem ez még belefér, hajrá, sok sikert! Ha 25 éves a lány, akkor jó esélyed van rá, hogy komolyan foglalkozik a családalapítás gondolatával, és komoly partnert keres. Egyáltalán nem baj, sőt, úgy vélem jó pont, ha elmondod, hogy neked is vannak ilyen szándékaid, de előbb befejeznéd a sulit. Beszéljetek és találkozzatok személyesen minél hamarabb, semmilyen netes csevegés nem pótolja! Szurkolok nektek, remélem egy pár lesztek.
2009. jan. 29. 13:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden lány foglalkozik 25 évesen a családalapítással (ez csak sztereotípia). Sőt, egyre kevesebben. Sokan már a nők közül is 30-35 között alapítanak családot. Próbálkozz nyugodtan! Lényeg, hogy ne hazudj a koroddal kapcsolatban, mert ha kiderül, dobni fog, de ha az elejétől fogva őszinte vagy, akkor valószínűleg nem fogja zavarni a dolog. Ha meg igen, hát legalább kiderült, mielőtt még komolyra fordult volna.
2009. jan. 29. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez még belefér.

Azzal viszont egyet értek, amit korábban említett vki, hogy az, hogy ő dolgozik, te meg tanulsz problémaforrás. Én saját tapasztalatból mondom. Engem dobtak már amiatt, hogy munkanélküli lettem, nem volt pénzem.

2009. jan. 29. 17:11
 9/13 anonim ***** válasza:
ha vetted a fáradtságot,hogy megkérdezd valami fórumon, akkor valószínűleg az.
2009. jan. 29. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha már családalapításon is gondolkozol akkor jól megérintett téged ez a lány.

Mindenesetre ha majd 50 évesen rádtör a kapuzárási pánik és 55 éves feleséged van, lehet inkább 40es feleséget szeretnél.

de kitudja.

ha próféta lennék most pénztkértem volna :p

2009. jan. 29. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!