Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon hathatok rá, hogy ne legyen ilyen?
Kedves első, 11hónapja vannak együtt, 4hónapja távkapcsolatban élnek.
kérdésedre a válasz: próbáljátok megbeszélni a dolgokat, kérd meg rá, hogy inkább beszélgessetek, nem pedig egyből egymásnak esni nagykéssel módon.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire érezteted vele, miután mondjuk egy találkozás után elváltok, hogy hiányzik Neked?
Vagy Neked hiányzik ez a törődés?
Mi miatt törnek ki gyakran a viták?
Én 2,5 évig éltem távkapcsolatban, nagyon nehéz volt. Rajtam egyből kitört a hiány a találkozások után, üresnek éreztem magam. Nem éreztem úgy sokszor, hogy a párom nagyon figyelne rám és próbálna ezen enyhíteni..kifejezni, hogy nem csak a hétvégi szex kell.
A párom azt érezte a távozás után, hogy feltöltődött és örült, hogy ennyi időt végre együtt tölthettünk. Nem értette, hogy nekem ez ilyenkor sokkal jobban fáj. Őt egy hét után kezdte újra elönteni a magány.. (volt hogy két hónapig nem láttuk egymást).
Én pedig 1 hét után kezdtem rendbe jönni abból, hogy feldolgozzam, hogy elment.
Ezeket az érzéseinek nagyon részletesen meg kellett beszélnünk, hogy tudjuk, hogy nem arról van szó, hogy nincs szükségünk a másikra. Csak máshogy működünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!