Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem adom lejjebb az igényeimet, akkor nem lesz kapcsolatom?
Az a helyzet, hogy nagyon magasak az igényeim. Több lánnyal is lett volna lehetőségem összejönni, de nem "ütötték meg a mércét". Viszont én eléggé átlagos vagyok, így a nekem tetsző lányoknak nem kellek. Van valami esélyem, hogy találok egy olyan lányt, aki tetszik, és aki hajlandó lenne összejönni velem?
Amúgy megpróbáltam lejjebb adni az igényeimből, de sajnos nem ment a dolog.
21/F
hehe, jól megszívtad, átlagossá TETTED magad... francnak vasalod a hajad stb stb stb... ettől tényleg átlagos leszel.
én nem követem a trendeket, és mégis, van barátnőm :) és valsz neked nem tetszene, de nekem igen :)
amugy meg ne add lejjebb az igényeid ha nem akarod, majd ha már nagyon nem birod nő nélkül ugyis lejjebb adod... és rájössz hogy ha összejössz egy elsőre kevésbé szép lánnyal (nem rondával!) utána ugy is ő lesz a legszebb :)
bocsi, kicsit félreolvastam és félre értelmeztem a dolgokat :)
Ne legyél elkeseredve, mert egy átlagos jófej srác(te) találkozni fogsz egy átlagos jófej lánnyal, aztán meg van oldva a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!