Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt, azt akarja, hogy szenvedjek?

Figyelt kérdés

2hónapja hagyott el, mert kiszeretett belőlem, nem is akart velem beszélni, találkozni semmi...Lassacskán, beláttam, hogy vége, és új erőre kaptam, újra jól éreztem magam!

És elkezdett keresni, neki van barátnője, kb. a szakítás óta!!

Szilveszterkor írt, hogy boldog új évet, új évkor fel is hívott, hogy ismét boldog új évet kívánjon!

Találkozni is akart, hogy megbeszéljük a dolgokat!

Azóta megint haragszik rám, oka konkrétan nincs, csak bedől minden pletykának!

Nem értem a viselkedését!

Elhagyott, hogy már nem szeret, mással is van azóta, akibe elvileg szerelmes!

Mégis az utóbbi, időben velem foglalkozott, keresett!

Sokan azt mondják, megbánta, viszont büszke ahhoz, hogy ezt beismerje!

Nekem meg elegem van már, hogy két naponta kb. utál ok nélkül!

Nem is keresem én, meg nem is akarok vele beszélni se, csak ez így rossz, hogy én szeretném, hogy boldog legyen, de akkor hagyjon engem is!

2011. jan. 5. 11:49
 1/3 anonim válasza:
volt egy kapcsolatom, 1,5 hónapot jártunk. december közepén összevesztünk valami ökörségen,szakítottunk.nagyon oda voltam érte. szilveszterkor felhívott(addig semmi) h béküljünk ki,szeret meg minden. mondtam neki ok.erre nem jött el. nem is bántam gondoltam így lesz jó. rá egy hónapra össze futottunk. volt b.nője (nekem még mindig nem volt senki).ódákat zengett a csajról.hogy így jó vele,úgy jó vele...stb...aztán elkezdett üzeneteket írkálni meg hívogatni,hogy minden szar a b.nőjével és hogy össze akar jönni velem. októberben összejöttünk. 2,5 évet voltunk együtt,nagyon boldogan. aztán kihűlt a szerelem.azóta komoly kapcsolatunk van mindkettőnknek és nem is keressük egymást.ugyh. vannak ilyenek. szerintem beszélj vele.lehet hogy ő is rájött mennyire fontos vagy neki. talán megér egy esélyt,de soha nem tudod meg,ha nem beszélsz vele.
2011. jan. 5. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan barátom aki havopnta eljátszotta h. szakított velem aztán újra visszakönyörögte magát.Azután évekkel késöbb amikor épp szingli voltam(neki volt barátnője),találkozni akart, aztán újra járni akart velem,de persze nem mentem bele.Lehet csak szórakozik, vagy épp összeveszett a barátnőjével,de lehet tényleg érdekled, csak nem mer szakítani amíg veled nem biztos a helyzet.Ha téged nem érdekel,akkor tünj el az életéből.Ne vedd fel a telefont, ne írj neki, vagy ha beszéltek mond el neki h. téged nem érdekel és felejtsen el,felesleges találkoznotok,mert nincs mit megbeszélni.Már úgysem változtat semmit.
2011. jan. 5. 12:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Mi majdnem 4 évig voltunk együtt...:Sezt nehéz elfelejteni...és nem mondhatom, hogy már nem szeretem, mert sajnos igen, de reménytelen!úgy tudom szerelmes, és most perpill utál, és bánja, hogy velem volt:(ez fáj nagyon is, hosszú idő volt azért, csak szeretnék én is boldog lenni...ha ő mással az, legyen...csak ezekkel mindent felkavar bennem, és hiába minden...azt hiszem:(
2011. jan. 5. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!