Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért féltékenykedik a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért féltékenykedik a barátnőm?

Figyelt kérdés

Az a baj hogy mindig féltékenykedik mindenkire volt barátnőimre főként csak nem értem miért mert nincs oka rá beszéltünk is róla hogy nem kell féltékenykedni kérdeztem tőle hogy nem bízik bennem azért féltékenykedik vagy miért

azt mondta bízik bennem meg ő maga se tudja miért féltékeny.

Értelmes válaszokat előre is köszi.

2011. jan. 4. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is féltékeny tipus vagyok, ez úgy bennem van, inkább tapasztalat miatt.Én bízok a páromban és tudom h. imád,de sose lehet tudni, bármikor bekattanhat meg ilyenek.De kétlem h. megcsalna amíg imád,de attól még félek.Ez amúgy egy önbizalomhiány miatt van.A párom akármennyire dicsérhet és akkor sem fogom túl jó nőnek tartani magam.Na meg a férfiak genetikailag úgy vannak kódolva h. könnyebben megkívánnak másokat és egyértelmű h. fél az ember.
2011. jan. 4. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a féltékenység a bizalmatlanság jele, kicsapnám a hepajt ha a csajom féltékenykedne és nagyon leosztanám hogy vagy befejezi, vagy le is út fel is út. A volt barátnőkre való féltékenység pedig a hülyeség jele. Nyilván majd azzal fogom megcsalni, akivel már voltam és tönkrement a kapcsolatom, és nem egy új ismeretlennel igaz?

Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok, de egy nőnek legyen már annyi önbizalma hogy nem féltékenykedik másokra.

2011. jan. 4. 09:01
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 4. 09:21
 4/6 anonim ***** válasza:
a féltékenykedés nem feltétlenül a bizalmatlanság jele. elég csak elképzelnie egy szitut...belül tudja h a másik fél sosem tenne ilyet de elég ha elképzeli, és máris urrá lesz rajta a félelem. mindenkiben van egy kicsi félsz, még akkoris ha megbízik a barátjában. olyan viszont, h 100%os bizalom NINCSEN! ha van akkor ott viszont teljes szerelem nincsen. szerelem esetében ugyanis a kisördög mindig ottvan aki nem alszik
2011. jan. 4. 10:53
 5/6 anonim válasza:
Egyértelmű hogy az exekre a csajok mindig féltékenyebbek mint bárki más ismeretlenre, és lehet hogy a fiúk ezt nem képesek felfogni, de! Ha már egyszer EX minek kell vele tartani a kapcsolatot? főleg ha már elv tönkrement az egész...jó hogy aggódik,mert ha elég nagy szerelem volt akkor mi van ha újra fellobban vmi...amúgy meg az exeket sztem törölni kell...sosem tesz jót egy kapcsolatnak ha a háttérben ott "kísért" a múlt.
2011. jan. 4. 11:34
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

aki küldte a linket ho az a bnőm akk válaszom nem:D mert bnőmmel csak 4 hónapja vagyok eggyüt:P

már amugy megbeszéltük a dolgokat megint és probál nem féltékeny lenni.

nagyon köszönöm a válaszokat :)

2011. jan. 4. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!