Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenykedik a barátnőm?
Az a baj hogy mindig féltékenykedik mindenkire volt barátnőimre főként csak nem értem miért mert nincs oka rá beszéltünk is róla hogy nem kell féltékenykedni kérdeztem tőle hogy nem bízik bennem azért féltékenykedik vagy miért
azt mondta bízik bennem meg ő maga se tudja miért féltékeny.
Értelmes válaszokat előre is köszi.
Szerintem a féltékenység a bizalmatlanság jele, kicsapnám a hepajt ha a csajom féltékenykedne és nagyon leosztanám hogy vagy befejezi, vagy le is út fel is út. A volt barátnőkre való féltékenység pedig a hülyeség jele. Nyilván majd azzal fogom megcsalni, akivel már voltam és tönkrement a kapcsolatom, és nem egy új ismeretlennel igaz?
Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok, de egy nőnek legyen már annyi önbizalma hogy nem féltékenykedik másokra.
köszi a válaszokat:)
aki küldte a linket ho az a bnőm akk válaszom nem:D mert bnőmmel csak 4 hónapja vagyok eggyüt:P
már amugy megbeszéltük a dolgokat megint és probál nem féltékeny lenni.
nagyon köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!