Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem is tudom hogy írjam hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem is tudom hogy írjam hogy érthető legyen. Akinek 14-15 max 16 évesen kezdtek bele egy komoly kapcsolatba (2-3-4 év járás) annak mi lett a vége szakítás vagy még mindig boldogan együtt?

Figyelt kérdés
18L
2011. jan. 3. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mi több mint 6 éve vagyunk együtt és remélem,hogy vele fogok megöregedni!!!Imádom őt,még mindig nagyon szerelmes vagyok!!:)

22/L,25/F

2011. febr. 9. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Én 17 éves voltam, amikor összejöttem a párommal, ő 19 volt. Azóta is együtt vagyunk (már 8 éve).
2011. febr. 9. 11:12
 13/15 bix ***** válasza:

16/l volt amikor megismertem 18 évesen. 6 év, eljegyzés, összeköltözés. nem indokolta hogy miért lett vége, igazából nem is tudott volna okot találni...

25/f

2011. febr. 9. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
En 14 voltam o 17.2 ev utan szakitas.A kovetkezo baratommal is szakitas 3 ev utan.Hogy miert?Talan mert batrabbak vagyunk mint hazassag alatt...Meg nincs gyerek,es meg annyi jo no es pasi van a vilagon.Egy part ismerek akik egyutt maradtak a lany 14 a fiu 15 volt elobb baratsag,szerelem szetvalas,aztan ujra elorol.Most 30 es 31 evesek,a hazassaguk romokban de van egy negy eves gyerek.Persze,hogy nem ugy allnak neki mint ezelott 15 evvel...
2011. febr. 9. 12:55
 15/15 anonim ***** válasza:

15 voltam mikor összejöttünk,ő 17.

Mi csak 2 évig voltunk együtt,de már másfél év után a kezem is megkérte.. nagyon nagy szerelem volt,még most is az..és örökre az lesz! Az a legszebb ezekben a kapcsolatokban,hogy miután vége,egyszerűen nemtudsz szomorú se lenni(legalábbis én) hanem akkoris boldog voltam,hogy ezt megéltem..mindig is tudtam,h nemfog örökké tartani,de vannak dolgok,amik soha nem múlnak el,és amiről csak én meg ő tudunk.. és ha belegondolok,h 5 év múlva ha netán összetalálkozunk és összenézünk tudni fogom,h mire gondol és ő is tudni fogja h én mire gondolok..és szerintem ez egy csodálatos,gyönyörű érzés :) az első szerelem mindig véget ér,de soha nem múlik el.Soha senki nemfog annyirra ismerni,mint ő.. és nekem ez annyirra megnyugtató érzés :) nem sokaknak adatik meg egy ilyen szerelem..

2012. jan. 18. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!