Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is tudom hogy írjam hogy érthető legyen. Akinek 14-15 max 16 évesen kezdtek bele egy komoly kapcsolatba (2-3-4 év járás) annak mi lett a vége szakítás vagy még mindig boldogan együtt?
Mi több mint 6 éve vagyunk együtt és remélem,hogy vele fogok megöregedni!!!Imádom őt,még mindig nagyon szerelmes vagyok!!:)
22/L,25/F
16/l volt amikor megismertem 18 évesen. 6 év, eljegyzés, összeköltözés. nem indokolta hogy miért lett vége, igazából nem is tudott volna okot találni...
25/f
15 voltam mikor összejöttünk,ő 17.
Mi csak 2 évig voltunk együtt,de már másfél év után a kezem is megkérte.. nagyon nagy szerelem volt,még most is az..és örökre az lesz! Az a legszebb ezekben a kapcsolatokban,hogy miután vége,egyszerűen nemtudsz szomorú se lenni(legalábbis én) hanem akkoris boldog voltam,hogy ezt megéltem..mindig is tudtam,h nemfog örökké tartani,de vannak dolgok,amik soha nem múlnak el,és amiről csak én meg ő tudunk.. és ha belegondolok,h 5 év múlva ha netán összetalálkozunk és összenézünk tudni fogom,h mire gondol és ő is tudni fogja h én mire gondolok..és szerintem ez egy csodálatos,gyönyörű érzés :) az első szerelem mindig véget ér,de soha nem múlik el.Soha senki nemfog annyirra ismerni,mint ő.. és nekem ez annyirra megnyugtató érzés :) nem sokaknak adatik meg egy ilyen szerelem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!