Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál? Romantikus esti simogatás közben a páromnak mondom, hogy kicsim, szeretlek, mire a válasz, hogy majd elmúlik.
Figyelt kérdés
Kicsit meglepődök, várok.
5 perc mulva ismét bókolok, hogy Kicsim, nagyon csinos vagy, és szeretlek. Válasz: ez is elmúlik...
Mit tegyek???? Kétségbe vagyok esve kérlek SEGÍTSETEK!!!
2011. jan. 3. 21:59
11/27 anonim válasza:
Majd elmúlik a kétségbe esésed. :D:D:D
12/27 emlya válasza:
Biztatásra van szüksége, mert nincs önbizalma. Mondd meg neki, hogy nem fog elmúni, ja és ezt ne csak szavakkal, hanem tettekkel is bizonyítsd!!!!
13/27 A kérdező kommentje:
milyen tettekkel bizonyitsam??? nem akarom elvesziteni!!!!
2011. jan. 3. 22:14
14/27 anonim válasza:
Nem kell betojni. Ez az pánik is elmúlik majd...
15/27 emlya válasza:
A tetteket idővel gondoltam, tehát csak annyi, hogy ne hagyd el. Erre gondoltam, de nyugi, csak önbizalom hiánya van, de majd rájön, hogy nem kell félnie attól, hogy elhagyod.
16/27 A kérdező kommentje:
újabb gyöngyszem tőle csók után:
-szeretlek!
-menj a píCsába!
2011. jan. 3. 22:38
18/27 emlya válasza:
Vagy csak rosszak a tapasztalatai és nincs önbizalma!!!
19/27 A kérdező kommentje:
Köszi, én is így érem... a polcon van egy mézágyas meggy... azt hiszm az legalább szeret...
2011. jan. 3. 22:45
20/27 anonim válasza:
A pia jót tesz:D
Nyald be a meggypálinkát, hidd el nekem az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!