Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konkrét példákat kérnék arra, Mit jelent az, hogy valaki Romantikus?
Gyermekek, ne itt vitatkozzatok! Mert ugyan röhögök-röhögök, de már kezd sok lenni. (A tajgetosz tetszett a legjobban.)
Na de kanyarodjunk vissza a romantika témakörhöz!
Van-e köztetek romantikus férfi? Ha igen, írhatna arról is, hogy milyen számára egy elfogadható nő, gondolom egy romantikus nő, szóval hogyan legyen romantikus egy nő?
Én pl alapvetően szeretem bámulni az égitesteket kettecskén, és a gyertyafényt is, akkor jó úton járok?
De a belülős vacsorákat nem, a levágott virágot sajnálom, és ha állandóan kísérgetnek, attól zavarba jövök, mert nem tudom viszonozni.
Na figyelek, meséljetek! :)
érdekes, hogy a legtöbb válaszadó a virágra, az étteremre, meg az égitestekre koncentrál :)
nekem egyszer rendezett egyik volt szerelmem gyertyafényes évfordulós megemlékezést, szál rózsával (nem vacsorával vagy ilyesmi, csak a szobájában voltunk), nagyon feszengtem tőle. értékeltem a gesztust, aranyos volt, de tényleg nincs igényem az ilyesmire.
a legkedvesebb - ilyen értelemben tehát a legromantikusabb - emlékeim egyike, mikor együttjárásunk elején egy tóparton sétáltunk a kutyákkal, amíg a dögök pancsoltak, addig ő eldőlt egy padon, én meg elkezdtem befonni a haját. nincs hosszú haja, így elég vicces lett az eredménye, de csak nevetett és közölte, hogy egy "szédült nőszemély vagyok" :) ahogy mondta, amilyen gesztusok tartoztak hozzá... nagyon jóleső pillanat volt. azóta együtt élünk, többször előfordult, hogy veszekedés után, mikor már békülne én meg még durcás vagyok, azzal húz oda magához, hogy "szeretlek, te hülye p.csa" lehet, hogy más ezen megbotránkozik, de nekem beleborzong a lelkem.
nem a körítés a lényeg, hanem az, ami mögötte van. nem sablonokat követve fejezi ki az érzéseit, ahogy én sem. de ahány ház... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!