Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes levél de hogyan?

Figyelt kérdés
Segítsetek egy szerelmes levelet kellene írnom de nem tudom hogy hogyan:S irjatok már nekem szerelmes leveleket nagyon fontos lenne:)
2011. jan. 3. 00:48
1 2
 1/12 Funktasztikus ***** válasza:
100%
tollal:D
2011. jan. 3. 00:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Csaj!

Amióta elmentél dolgozni, csak rád gondolok. Csak itt fekszem az ágyban, Zámbó Jimmy dalokat hallgatok, és magam elé képzelem azt a kis buci buksid, selymes hajad, gyönyörű, kék szemeid, hosszú, nem szőrös combod.

Nagyon hiányzol! Nagyon, nagyon, nagyon! Ezt le kell írnom, mert tudod mekkora tufa vagyok, elfelejtem... Aztán csak az lesz megint a téma, hogy elutaltam a számlákat.

Tudod, azért így levélben könnyebb megfogalmazni azt, hogy mit jelentessz számomra. Te vagy az életem, a szívdobbanásom, a legillatosabb parfümöm, a legmenőbb kocsim. Ha tehetném, csak veled furikáznék, de sajnos nem vagy annyira gyors, formás, elegáns, hogy csak veled gyorsuljak, kellenek más verdák is. Persze ezeket a verdákat csak kipróbálom. Nem akarok miattuk hosszú lízingbe kavarodni. Te vagy a legfontosabb, és csak ez számít!

Ezerszer ölellek, csókollak. Szerelmed: Gazsi...

Kábé így.

2011. jan. 3. 01:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
uccsó: LOL xD
2011. jan. 3. 01:06
 4/12 Funktasztikus ***** válasza:
64%
utcsó ez brutálisXDXD
2011. jan. 3. 01:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok, illetve fiú vagy lány a címzett?
2011. jan. 3. 01:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Amit mi írunk, azt nem te érzed.
2011. jan. 3. 07:57
 7/12 anonim ***** válasza:
:D nagyon jo.
2011. jan. 3. 09:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Így van a te érzéseidet és azt h a lány mit gondolhat vagy milyen féle azt nem tudjuk csak te!
2011. jan. 3. 13:47
 9/12 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk és lánynak kellene címezni, tudom hogy az én érzéseimet kell leírni és azt is fogom csak egy mintát irjatok ami alapján eltudnám kezdeni...
2011. jan. 3. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, hogy kezdjem el amit érzek mert annyira bonyolult. Talán a legegyszerűbben úgy lehetne kifejezni, hogy elönt a boldogság ha csak egypillanatra is meglátlak. Vicces de még sosem éreztem ezt senkinél(csak akkor írd ha igaz)
2011. jan. 4. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!