Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes levél de hogyan?
Kedves Csaj!
Amióta elmentél dolgozni, csak rád gondolok. Csak itt fekszem az ágyban, Zámbó Jimmy dalokat hallgatok, és magam elé képzelem azt a kis buci buksid, selymes hajad, gyönyörű, kék szemeid, hosszú, nem szőrös combod.
Nagyon hiányzol! Nagyon, nagyon, nagyon! Ezt le kell írnom, mert tudod mekkora tufa vagyok, elfelejtem... Aztán csak az lesz megint a téma, hogy elutaltam a számlákat.
Tudod, azért így levélben könnyebb megfogalmazni azt, hogy mit jelentessz számomra. Te vagy az életem, a szívdobbanásom, a legillatosabb parfümöm, a legmenőbb kocsim. Ha tehetném, csak veled furikáznék, de sajnos nem vagy annyira gyors, formás, elegáns, hogy csak veled gyorsuljak, kellenek más verdák is. Persze ezeket a verdákat csak kipróbálom. Nem akarok miattuk hosszú lízingbe kavarodni. Te vagy a legfontosabb, és csak ez számít!
Ezerszer ölellek, csókollak. Szerelmed: Gazsi...
Kábé így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!