Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1évesek leszünk a barátommal. Szeretnék neki valami meglepetést. Mit adjak neki? Vagyis milyen meglepetést?
Szia!
Én ezeket tudom ajánlani. Igaz nem kifejezetten 1 éves fordulós ajándékok, de hátha találsz közte valamit :]
- lufiból elkészíteni valami kis kedvencét, vagy lufiba töltött ajándék
- feketéből meleg italra átszíneződő bögre
- vmilyen jegy (koncert,színház, meccs)
- kívánság lámpás
- palackposta : üvegbe, szép idézettel körbeégetve
- 365 db idézet, szöveg, saját gondolat vagy más-más nyelven a szeretlek, masnival átkötve egyesével ( minden nap 1-et elolvashat és akár neked ezeket sms-ben el is küldheti) és ezt a sok-sok idézetet valamilyen szép dobozban átadva neki ( én pl. találtam egy nagy plüss macit ami egy szivecske dobozt tarott a kezében :]
- scrapbook (amit már írtak is) tehát fényképek, gondolatok, rajzok, jeggyel, emlékekkel
- torta, amin a közös képetek van
- régi újságokat összemontázsolsz, gépen megírod a ti kis cikketeket és közé ragasztod, és bekeretezteted.
- Gravíroztatni vmit, oklevelet készíteni személyre szólóan neki.
- gyertyafényes vacsi, zene, fondü, pezsgő, és közös fürdőzés
- párna, bögre, közös fényképetekkel
- varrhatsz is neki egy párnát, belehímezheted a "szeretlek" szót, vagy kitömhez egy plüsst és annak a pólójába hímezni pl. a monogrammotokat
- elvihetsz egy kényképet és karikatúrás rajzot csinálthathatsz rólatok :]
- 1-1 gyűrű egyikbe (amit te fogsz hordani) az Ő nevét, másikba (ami az övé lesz) abba a te nevedet gravíroztatni.
-3 napos wellnes- hétvége :]
Remélem tudtam segíteni :]
Mi elosztottuk: évforduló a barátomé, félévforduló az enyém. Én szeretek valami finom vacsit vagy ebédet csinálni neki, tartani egy "ez a nap rólad és rólam szól" napot. :-) A kaja azért jó, mert tudod, minden férfi szívéhez, a hasán át vezet az út. Emellett kettesben lenni, összebújni, szerelmeskedni, beszélgetni, pezsgőzni. Ez akkor jó, ha Te teremted meg a körülményeket. :-)
u.i.: én is azt szoktam mondani, hogy egy évesek leszünk meg máfél... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!