Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem. Most mégis mi van velem?Lány vagyok, volt már több barátom is de még egyikükbe sem voltam szerelmes.
Könnyen meglehet ha a nőkhöz vonzódsz. Nem nagy ügy ez ma már, sokan vannak még így. Bár nehéz lesz szerintem de ha így érzel akkor vállald is fel, hisz caak úgy tudsz boldog lenni bár nem rögtön hisz előbb elkell fogadjanak téged, mint leszbikust. Van akinek ez nem fog egyből menni (énszerintem), de idővel biztosan igen.
De már olyan is volt, hogy egy két tini így érzett ám mégsem voltak ferde hajlamai csupán hormonzavar, meg egyéb dolgok miatt úgy gondolta hogy neki nők kellenek nem pedig a hím nemüekhez vonzodik. Az attól is függ énszerintem hogy mennyi idős vagy.
Mindenesetre sok sikert megtudd előszőr mit is akarsz mit is érzel, mi kell neked mármint ki, és ha megvan akkor sok sikert hozza :)
Lehet, hogy csak számodra kétértelmű a megjegyzés, mert szeretjük azt hallani, amit szeretnénk! Lehet, hogy csak átmeneti álapot ez az életedben, de nem kizárt, hogy biszexuális vagy, és hol az egyik, hol a másik nem fog vonzani. De van rá esélyed, hogy leszbikus leszel, mivel még nem voltál fiúba szerelmes. Nem szégyen a másság, csak meg kell találni a megfelelő partnert hozzá.
Akkor mondanám, azt egyértelműen, hogy leszbikus vagy, ha a férfiak egyáltalán nem érdekelnek.
Talán csak még nem jött olyan férfi az életedbe. De ha vonzódsz hozzájuk fizikailag, tudsz róluk fantáziálni, érdekelnek, akkor biztosan nem vagy leszbikus. Egyébként ez csak egy címke, azzal legyél, akivel jól érzed magad!
Ha egy nő az, akkor nővel, ha férfi, akkor férfival.
(Mellesleg nekem ez fordítva játszódott le, én mindig is tudtam, hogy a lányok vonzanak - lány vagyok - de azt már nem, hogy a férfiak is? De miután semmi vonzalmat nem éreztem soha irántuk, semmilyen helyzetben, rájöttem, hogy nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!