Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam vele meg, hogy én nem olyan vagyok, hogy már "hamar" hazahozom?
Figyelt kérdés
Az a lényeg,hogy van egy fiú...5hónapig msnen beszéltünk.. és szilveszterkor taliztunk... minden jó volt..azt mondta,h komolyan akar engem,meg pénteken jön be (nem helybe tanul tőllem kb 50kmre...és tőllem 25kmre lakik...) és így mondta,hogy csak hétvégenként tudunk talizni.. de én még egy jó darabig nem akarom hazahozni,mert én nem olyan vagyok :S hogy értessem meg vele úgyhogy ne érezze magát úgy,hogy szégyellem vagy valami?2011. jan. 2. 18:29
1/3 anonim válasza:
"figyelj nekem van egy olyan fura tulajdonságom, hogy csak hosszú idő után viszek haza fiút." ezután magyarázol mégvalamit. ha elfogadja, elfogadja, ha nem hát nem.
3/3 A kérdező kommentje:
18:31...
köszi ez sztem tökéletes :)
2011. jan. 2. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!