Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat után lehet a másikkal jó barátságot fenntartani?
Szeretnék erről véleményeket, tapasztalatokat.
Szakítottunk a barátommal, ám nem az érzések hűltek ki az irányába, szerettem még az elválásunk napján is. Annyira nem is közös megegyezés volt, voltak körülmények, amik szerinte nem tették lehetővé magát a párkapcsolatot.
Arra kért, legyünk barátok, és ne csináljunk olyat, hogy többet nem találkozunk, és nem beszélünk. Azt én sem szeretném...
Nem haraggal váltunk el, és nem voltak a szakításnak drámai okai, mint pl. megcsalás, vagy ki, mit tud elképzelni...
Szeretném, ha tudnánk majd nem "kényszer-barátok", hanem tényleg igazi barátok lenni. De nem tudom, fog-e működni. Méghozzá azért, mert külsőleg és belsőleg is úgy vonz még mindig, mint férfi. Vonz fizikailag is. Nyilván ti sem tudjátok, hanem majd eldől idővel. Csak érdekelne, nektek erről a párkapcsolat utáni barátságról milyen tapasztalatotok van.
Én magamról azt tapasztaltam, hogy felületes, haveri dolgaim nincsenek. A barátaimmal tényleg törődöm, hetente, vagy 10 naponta minden barátomat keresem, ápolom a kapcsolatot velük.
Van egy fiú barátom is, akire mindenben számíthatok, akivel sokat beszélgetek. De vele sosem voltunk egy pár, és fizikaliag sosem vonzott, sosem tetszett úgy külsőleg. A személyisége is csak barátként vonzott mindig.
L/23
Köszi. Én még szerettem volna együtt lenni vele:(.
Akkor lehet, hogy én is ezt fogom érezni, hogy milyen jó lenne még összeölelkezni, és hasonlók. Ám azt barátok már tényleg nem teszik.
A 2. választ is köszönöm.
Most tényleg nem tudom, mi volna jó.
Lehet, hogy jobb volna, ha csak lazább, ismerősi viszonyt akarnék vele, hogy néha váltsunk pár szót, pár hetente beszéljünk valamit. De én nem ilyen típus vagyok... ilyen felületesebb kapcsolataim nincsenek. Vagy gyakran keresem a barátaimat, vagy eleve nem is tartok meg egy már felületes kapcsolatot.
Nekem is van egy volt barátom akivel ugy jött a sors hogy barátok maradunk méghozzá jó barátok is vagyunk csakhogy én többet érzek iránta és így nehéz hogy ő viszont csak a barátom akar lenni!! De még így egy év után a szakításunkkal is őt szeretem és még mindig próbálom visszaszerezni őt habár nem tudom hogy sikeresen járok e majd el.... ez a történet egy kicsit bonyolultabb ugy hogy nem is írom le.. az az egy bibi van hogy mindennap látom szinte hiszen egy suliba járunk és így a legnehezebb elfelejteni őt mert ha nem találkoznék vele annyira nagyon sűrűn akkor szerintem könnyebb lenne!! ÉS ha barátok maradtok akkor gondolom te is többet fogod látni és ugy nehezebb lesz letenni róla!! De azért sok sikert!!:)
L
Nekem bevállt, bár inkább csak plátói szerelem volt. Elvileg ő is akart engem, de volt korkülönbség (kb. 4 év) és etikátlannak tartottam, mert sok régebbi szerelmemet nyúlta le egy minimum 19 éves motoros/autózós hapek, nem beszélve a leitatósokról.
Visszatérve a témára: Azóta is jó barátok vagyunk. Sok problémát beszélünk meg egymással, bár ritkán találkozunk.
Az egész attól függ, hogy mennyire tartjátok a kapcsolatot, mennyire mélyült el a szerelem, stb.
nekem nemrég volt egy ilyen "de a barátságot megtartjuk" fajta szakításom. 1,5 év után a csajnak elég volt két hét és már más volt az ágyába (egy börtön múlttal rendelkező úriember).Szerettem még, de undorodtam a gondolattól hogy bármi köze legyen hozzám vagy nekem hozzá. Azóta eltelt pár hónap a csávó kidobta közbe pedig csalta, nekem pedig eszembe sincs közel engedni magamhoz.
Persze ha legközelebb valakivel értelmesnek tartom a későbbi barátkozást, és nem aláz meg ilyen formában adni fogok egy esélyt. Neked kell érezni hogy tudsz-e rá barátként tekinteni és fordítva. Ha azt érzed hogy nem, akkor a helyes döntés hogy felejtsétek el a barátkozást.
Írásodból azt látom hogy neked még fontos a srác, szerintem gondold át mielőtt illúziókban ringatnád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!