Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13 éves lány vagyok. A barátom 12 éves. Mit adhatnék neki szülinapjára ajándékba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 13 éves lány vagyok. A barátom 12 éves.:)
Mit adhatnék neki szülinapjára? Köszíí a segítséget!
2009. jan. 27. 17:45
11/19 anonim válasza:
A Gólya hozza című alapfokú felvilágosító könyvet, ezt épp ennek a korosztálynak írták.
12/19 anonim válasza:
Ő még csak egy kisfiú, egy kisgyerek. Plüss, korosztálynak való könyv, lábtyű..
13/19 anonim válasza:
Pattanástalító szert, ha már kijöttek a tiniragyái.:D
14/19 anonim válasza:
Szetrohogtem magamat ismet, de kerdezo hol vagy, mit szolsz az ajandek otletekhez?
16/19 anonim válasza:
Egy cd a kedvenc számaival, vagy menjetek el a mekibe (vagy más helyre) hívd meg kajálni, legyetek együtt, menjetek moziba, vagy süss neki egy tálca sütit.
17/19 anonim válasza:
Nem értem, miért kell hülyeségeket írni. Legalább nem azt kérdezi, h hol feküdjenek le és hogy miért nem élvez el, vagy hogy ugye nem terhes.
Könyvet, CD-t, és kajáljatok a mekiben, az jó ötlet :-)
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utolsónak főleg! Meg a többi értelmes válaszadónak!
2009. jan. 29. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!