Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb szerelmi bánat ellen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 13:56
31/33 anonim válasza:
Én objektivan álltam hozzá a dologhoz: nem volt rám ideje, nem adott lehetőséget hogy elmondjam az érzelmeimet. Majd lesz valaki, akinek lesz erre ideje. Az a leányzó azóta is 1,5 éve egyedülálló, pedig bombanő.
Gondolj arra, hogy mit vesztett belőled, most igenis légy nagyképű! Én tudom, hogy nincsenek alkoholproblémáim, nem lóversenyeken verem el a pénzt, igenis odafigyelek a nőkre, és az ágyban is nagyon igyekeztem volna neki szépet elérni. De ő még azt az élményt sem kapta meg, hogy virág átadása kiséretében elmondjam neki, hogy milyen lányt ismertem meg benne.
Ezzel, ezekkel az élményekkel mind szegényebb lett. Szerintem ez méltó büntetés, a saját hülyesége miatt sok mindent vesztett.
32/33 anonim válasza:
ne légy egyedül,legyél a barátaiddal akik szeretnek és megnevettetnek ,próbáld meg lekötni magad,menj el ide oda,h egy percig se tudj agyalni a dolgokon!!én is ezt csinálom,de éjjel ez már nem olyan egyszerű!!:S/amúgy tényleg az idő lesz a végleges gyógyír)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!