Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények? Mit kéne tennem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények? Mit kéne tennem? 22 éves srác vagyok normális komoly választ, nemet kort kérnék.

Figyelt kérdés

Én egy félénk visszahuzodó csendes nehezen megnyíló és ismerkedő tipus vagyok.Ennek az az oka h nem látok születésem óta az egyik szememre és nem érzem magam teljes értékű embernek. Figyelnem kell a kontaklencsémre is h tiszta legyen, mert nem akarom h vki észre vegye h nem látok az egyik szememre,ezért nincs önbizalmam és nem volt még bnőm sem és a csók sem volt még meg.. Néha úgy érzem h soha nem lesz bnőm. Lassan életunt leszek.

Az életemről röviden: Fősulira járok és kolis vagyok, egy héten 3-4 napot vagyok ott. Suli után megyek vissza a koliba és utána végig bent ülök a szobában és vlmit csinálok,mert nincs vlmi sok ismerösöm,nem járok ott sehova sem nagyon (egyedül nincs hangulatom). Aztán ha itthon vagyok éjjel dolgozom és nappal segitek az otthoni üzletben, vagy tanulok, vagy ha időm van tv-zek de szinte ki sem mozdulok még a szobámból sem..és ez így megy körforgásban..Az itteni barátaim is elmaradoztak mellőlem..

Szüleimmel megvagyok,de nálunk soha nem volt meg az a nagy családi légkör meg -beszélgetés..néha már-már idegesítenek h állansdóan csak a munka a téma..

Nem tudom mit tegyek..

2011. jan. 2. 11:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is ki kellene használnod, hogy kolis vagy. Menj el a szakestekre, vagy bulikra a haverokkal aztán majd alakul vmi. Én például csajként azt hitte, h a pasiknak sosincs ilyen gondja. Én mindig azon kattogok, h kövér vagyok. Mozdulj ki, barátkozz, veszíteni valód nincs.
2011. jan. 5. 21:26
 12/15 anonim válasza:
kaphatok egy képet? :)
2011. jan. 5. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Na most akkor elmondok valamit. Hány kancsal embert látsz az utcán? Tudtad, hogy jó nagy részüknek az agya csak az egyik szem látását veszi figyelembe? Egyszerre csak az egyik szemükkel tudnak nézni. Olyan, mintha félvakok lennének (ha mindig csak az egyik szemüket használják, a másik szem romolhat is), csak nekik még látható jelei is vannak. Én jól látok (ellenben fülproblémáim vannak), de már két kancsal társam is volt az életben. Hogy kevesebbnek gondoltam-e őket? Egyáltalán nem. Fogadd el magad. Aki emiatt elriadna tőled, az talán nem is baj, ha békén hagy. :-) Az önbizalomhiányod miatt nem találtál még barátnőt, nem pedig a szemed miatt. Próbálj meg sokat bulizni, barátokat szerezni, ismerkedni, stb, legyen egy kis önbizalmad. Sok sikert kívánok neked, és hidd el, rengetegen gondolták azt huszonévesen, hogy nekik bizony sosem lesz párkapcsolatuk, akikből jóó nagy nőcsábász lett! :-)
2011. jan. 5. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna.:):) Én szerencsére aránylag jól látok mindkét szememre, de én is nagyon zárkozott, nehezen megnyíló, visszahúzódó vagyok. Nekem semmi önbizalmam nincsen. Sohasem volt barátnőm, haverjaim sincsenek, barátim meg főleg. Én iskola után álladóan itthon vagyok gépezek de már unom. A szüleimmel sem vagyok valami jóban. Én ha meglátok egy velem egykorú lányt aki tetszik nekem akkor azonnal leértékelem önmagamat, mert nem vagyok olyan aki szeretnék lenni, és sokkal jobb fiúk is vannak nálam akit megérdemelne. Naggyából ez a gondolat megy végig a fejemben. Ha gondoldog beszélgethetünk.:):)

18/f

2011. jan. 5. 23:20
 15/15 A kérdező kommentje:
tegnap 23:20: Ha gondolod írj egy privit.
2011. jan. 6. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!