Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kell ahhoz tenni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ahhoz tenni, hogy eljegyezzenek? Egyáltalán hol lehet normális pasit találni?

Figyelt kérdés

aki nem iszik, nem nőzik, nem drogozik.. csak ennyi kellene. minden korombelit már szinte eljegyeztek, nem irigységből, de már lassan nem lesz kivel mennem bulizni..

20, l

2011. jan. 2. 01:42
1 2 3 4
 11/35 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Egyébként én ilyen vagyok, csak utálom ha pasinak neveznek, mert az olyan, mintha a többi kétszínű hazuggal egy kalap alá vennének:S

A bulik meg nem érdekelnek:)

2011. jan. 2. 01:55
 12/35 A kérdező kommentje:
jaj, de jó! szóval van még remény :)
2011. jan. 2. 01:56
 13/35 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rossz helyen keresgélsz? Tehát pl. bulikban nem hiszem, hogy találsz ilyen fiút... Az én barátom sosem jár el bulizni, csak néha a haverokkal beül ide-oda. Vagy maximum velem megy el bulizni. És valószínűleg pont emiatt nem lett olyan, mint sok mai pasi, mert Ő így undorodik a cigarettától, berúgni egyszer rúgott 16 évesen, de az elég volt neki ahhoz, hogy azóta alkoholt is alig igyon, a csajok pedig nem érdeklik (rajtam kívül :$), inkább lenézi a legtöbb csajt, akiket bulikban látni szoktunk, és hangoztatja, hogy milyen jó, hogy én különb vagyok náluk... :$ Mi közös barátok révén ismerkedtünk meg, talán Te is próbálj meg a baráti társaságodban ismerkedni. :)
2011. jan. 2. 01:58
 14/35 A kérdező kommentje:
igen, nem is a buliktól várom a nagy szerelmet.. dehát ki tudja, ha meg nem járok sehova, akkor nem is fogok találni senkit, aki esetleg barát lenne, és rajta keresztül megismerhetnék valakit..
2011. jan. 2. 01:59
 15/35 Rendesfiú/19 ***** válasza:

remény az mindig van:)

De nem tűnsz túl válogatósnak. Komolyan nem ismersz ilyeneket?

2011. jan. 2. 02:00
 16/35 A kérdező kommentje:
válogatós.. nálam az kimerül annyiban, hogy legyen ápolt, hűséges, ne igyon, ne drogozzon..
2011. jan. 2. 02:01
 17/35 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Téged milyen csalódást érte, hogy ennyire eladtad az igényeidet?

Persze csak ah nem baj, hogy megkérdem:)

2011. jan. 2. 02:02
 18/35 anonim ***** válasza:
Hidd el, rengeteg ilyen fiú van, meg fogod Te is találni a párod, légy türelmes :)
2011. jan. 2. 02:03
 19/35 anonim ***** válasza:
Van olyan férfi:) de tényleg kevés a hűséges ahogy nők részéről:S Csak a keresést leginkább külsőre alapozák meg aztán ismerik meg a belsőt, így nehéz. Másrészt hazug emberből sok van:S Elhitetnek mindent közben titokban megcsal. Ezért vagyok a belső jellemek híve, mint a külső. Ha megszeretem mindenféleképp a legszebb lesz, nem? Engem nem fog elbűvölni akár milyen szép is, ha tudom hogy nagy hiba lenne. Ha elolvadnék a látványtól se kellene. Nekem fontos a belső, lehet hülye vagyok, de ilyen vagyok.
2011. jan. 2. 02:03
 20/35 anonim ***** válasza:

Kedvesem!

Gyere hozzám feleségül és a kedvedről leszokom a piáról, pináról és a drogról.

Annyi gyerekünk lesz, ahányat te akarsz.

Mint tudod én is 20 vagyok.

Na, hozzám jössz?

2011. jan. 2. 02:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!