Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes belemennem egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes belemennem egy új kapcsolatba vagy várjak még?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, bocsi előre is.

Szóval volt nekem egy barátom 10hónapig.Ő vette el a szüzességemet,tök egyformák voltunk, de ő iszonyatosan féltékeny volt és komolyabban gondolta mint én.Ezt úgy értem, hogy én úgy vagyok vele, hogy fiatalok vagyunk úgy csináljuk ahogy jól esik ő meg nem is tudom...mintha házasok lettük volna.Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ő volt az első komolyabb kapcsolatom.Szerettem vele lenni, most hiányzik is nagyon, de már nincs értelme, mert nem vagyok szerelmes és beleuntam.(ő amúgy 18 éves)2 hete szakítottunk.

Most van egy másik srác, akivel ismerkedek egyenlőre de úgy érzem, hogy "ú most megint előről kell kezdeni, randizás meg szülők bemutatása meg minden".17évesen furcsa hogy ezt érzem de ez van.Ez az új srác aranyos nagyon és rendes, tetszik nekem, de még hiányzik a volt barátom és nem tudom, hogy jó ötlet-e belemenni most egy új kapcsolatba.Aztán félek is egy kicsit.Hiszen ő 24 én meg 17 vagyok és az egész életünk más.Ő dolgozik, én tanulok aztán a szex..hát azt nem is részletezem(még nem sokat tudok)

Szerintetek?

bocsi ha nem minden egyértelmű és sok fölös dolgot írtam.

2011. jan. 1. 21:14
1 2
 1/11 Rendesfiú/19 ***** válasza:
100%
Te tudod, hogy készen állsz e rá:) Csak arra vigyázz ,hogy ki ne használjon téged.
2011. jan. 1. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Áh nem fog kihasználni, nagyon tetszem neki, de nem tudom mégis h mi legyen...
2011. jan. 1. 21:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Jelenleg én is ilyen cipőben vagyok... nekem másfél hónapja lett vége egy kapcsolatomnak, és nem tudom most belemenjek-e egy újba... mondjuk én inkább attól félek, hogy összetörik a szívem. De ha nem próbálod meg, nem tudhatod megéri-e. Lehet később megbánod, de egy próbát szerintem megér :)
2011. jan. 3. 18:45
 4/11 Gluglu válasza:

szia. Kicsit hasonló gondom van... Engem nagyon csúnyán átvágtak....Megismertem társkeresőn, találkoztunk, minden tökéletes, megtörtént aminek meg kellett, bemutatott a családjának, majd karácsony előtt az anyja üzenetéből derült ki h ki vagyok dobva, majd pár nap múlva kaptam egy üzit a barátnőjétől.....akivel 1,5 éve együtt vannak, a nő 40 körül, a srác 23,és mint kiderült ő pénzelte....

Szembesítettük, először nem tudott megszólni, majd azt mondta h nem is szeretett csak eszköz voltam, mert a család nem fogadja el azt a nőt mert idősebb, szal kellett egy fiatalabb mutatóba....

Most van egy másik srác aki szeretne velem lenni, de annyira más...egymás ellentétei vagyunk...megcsókolt és volt egy pillanat amikor az éreztem h ez nagyon jó...de nem tudom mi legyen. Nem akarom megbántani, és nem akarom elszalasztani a lehetőséget egy jobb kapcsolatra, de még mindig az előző jár a fejemben....A másik gond h keveset járok el itthonról és a netes ismerkedés...hát nem jött be..Mi legyen?

2011. jan. 3. 21:33
 5/11 Gluglu válasza:
20 éves lány vagyok
2011. jan. 3. 21:34
 6/11 anonim ***** válasza:

netes ismerkedés. ne társkeresőzz, itt van egy csomó privát email lehetősége --->

:))

24 éves meg tetszel neki, azér annyira ne legyél benne biztos ennyiből, hogy mit akar :)

21/f

2011. jan. 3. 21:39
 7/11 Gluglu válasza:
Írtam :-)
2011. jan. 3. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
mondhathn azt hogy te érzed, de énis úgy éreztem anno hogy képes vagyok r, és 2 hónap múlva kiderült hogy nem... szóval szerintem hiba lenne.
2011. jan. 4. 05:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ma találkoztam a sráccal, aki összejönne velem. Meg akart csókolni, de nem engedtem... annyira félek belemászni egy új kapcsiba... nem akarom hogy megint összetörjék a szivem... Szerintetek? Megpróbáljam? :S
2011. jan. 4. 14:20
 10/11 Gluglu válasza:
Próbáld meg! egyszer élünk, és nem élhetünk félelemben...
2011. jan. 4. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!